in

Heidi Klum: Στο σόου του Billboard «Women In Music Awards» με τον άνδρα της ζωής της, Tom Kaulitz

Με το εντυπωσιακό της outfit, το 48χρονο supermodel μαγνήτισε τα βλέμματα

To παρών στο σόου του Billboard «Women In Music Awards», το οποίο διεξάχθηκε στο Λος Άντζελες, έδωσε η Heidi Klum με τον 32χρονο σύζυγό της, Tom Kaulitz, και εντυπωσίασε τους πάντες με την άψογη σιλουέτα της και το μοντέρνο ντύσιμό της.

Διαφήμιση

H 48χρονη Γερμανίδα εμφανίστηκε με ένα πολύχρωμο, ριγέ, midi φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε τις καμπύλες της, τόνιζε το ντεκολτέ και τη λεπτή μέση της. Αποθέωσε το σύνολό της, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μαύρες, μυτερές γόβες, οι οποίες έδεναν με ένα λεπτό λουράκι στους αστραγάλους της.

Υπέροχη ήταν και η ροζ τσάντα ώμου της, ενώ τα μακριά νύχια της ήταν βαμμένα κόκκινα. Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό και προσεγμένο και τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν ίσια και μυτερά στο στήθος και την πλάτη της.

Χαμογελαστή και αποπνέοντας αυτοπεποίθηση, πόζαρε στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνη. Την συνόδευε ο εκλεκτός της καρδιάς της, Tom Kaulitz, ο οποίος είναι μουσικός και ο κιθαρίστας του γερμανικού, ροκ συγκροτήματος Tokio Hotel.

Ο 32χρονος κιθαρίστας ήταν απλός και κομψός. Φορούσε ένα μπλε κοστούμι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα μαύρο μπλουζάκι.

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε το 2019, πόζαρε αγκαλιά και έδειχνε ευτυχισμένο.

Η Heidi Klum έχει κάνει άλλους δύο γάμους, οι οποίοι τελικά δεν ευδοκίμησαν, έναν με τον ηθοποιό Ric Pipino και έναν με τραγουδιστή Seal.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μάρκος Σεφερλής: Ούτε που φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε μικρός για να ζήσει

Ιωάννα Τούνη: Η χλιδάτη βόλτα με τη λιμουζίνα στο Ντουμπάι