in

Ελένη Χατζίδου: Τι έχει ζήσει… Τσάκωσε πρωην της να ψήνει το ψάρι από τις 2 πλευρές

ελενη χατζιδου

Η Ελένη Χατζίδου είναι πετυχημένη τραγουδίστρια και πλέον παρουσιάστρια και μητέρα. Μαζί με τον άντρα της Ετεοκλή Παύλου παρουσιάζουν φέτος το πρωινό μαγκαζίνο του Star channel, breakfast at star, αντικαθιστώντας την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά.

Όταν η Ελένη Χατζίδου είχε ακούσει την εξομολόγηση που είχε κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος στον Πέτρο Κωστόπουλο σε συνέντευξη, ότι έχει συνευρέθηκε με άντρες είχε πέσει από τα σύννεφα

Τον Γκλέτσο τον είχαμε πρότυπο βαρβατίλας είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου αλλά έχει αποκαλύψεις και η ίδια για παρόμοια εμπειρία.

Διαφήμιση

Το να δηλώνει ένας άντρας που αποτέλεσε πρότυπο ανδρισμού για μια ολόκληρη δεκαετία, ότι έχει πάει με άντρα είναι ένα σοκ. Όταν το έκανε ο Απόστολος σόκαρε πολλούς. Η Ελένη Χατζίδου ήταν ανάμεσα σε αυτούς και μιλώντας σε περιοδικό θυμάται μια αντίστοιχη δική της εμπειρία, αλλά και πρώην συντρόφου της.

ελένη χατζίδου

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, ένας πρώην της είχε πάει με άντρα και αυτό την είχε φρικάρει. «Ναι και είχα φρικάρει! Μάλιστα τότε που συνέβη ήμασταν ακόμα πιο πουριτανοί στο μυαλό. Δηλαδή ακόμα και με τον Γκλέτσο που τον είχαμε ως πρότυπο της αντρίλας και της βαρβατίλας, είπαμε «μπράβο μαγκιά του» που παραδέχτηκε ότι πήγε με άντρα».

Πάντως κι εκείνη είχε μια παρεμφερή εμπειρία όπως εξηγεί στη συνέντευξη της με ΓΥΝΑΙΚΑ

«Ναι. Κάναμε παρέα και μου εξέφρασε τα συναισθήματα της πολύ γλυκά και πολύ όμορφα. Το πιο συγκλονιστικό, όμως, μου συνέβη όταν δούλευα σε ένα μαγαζί και μου την έπεσε πολύ άσχημα. Ήταν τραυματική εμπειρία, δεν ήταν απλό.

Είχε πιει και όπως πήγαινα στην τουαλέτα ήρθε και με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο και πήγε να με φιλήσει. Σοκαρίστηκα, την έσπρωξα και έφυγα. Έπαθα σοκ! Τρομοκρατήθηκα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ζέτα Μακρυπούλια: Αδημοσίευτη φωτογραφία κάτω από το τραπέζι με ανοιχτά πόδια και απο πάνω ο…

Ελένη Μενεγάκη: Με καλτσοδέτα, ζαρτιέρα και τρίχα θάμνο στα μπουζούκια – Η φωτογραφία που θα ευχονταν να μην υπήρχε