in

Ζέτα Δούκα: Με αυτό το είδος γυμναστικής καταπολεμά τον κολικό του εντέρου – Βίντεο

Το καλλίγραμμο κορμί της αγαπημένης ηθοποιού δεν οφείλεται μόνο στην καλή της τύχη

Με τον αυθεντικότητα και το χαμόγελό της, η Ζέτα Δούκα έχει κερδίσει την αγάπη μας, ενώ δεν χωρά αμφιβολία πως διαθέτει τέλειες αναλογίες. Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική -την τρέχουσα περίοδο, μάλιστα, πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή σειρά του ALPHA «Ψέματα»-, είναι ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΑΝΑSA», ο οποίος στηρίζει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, όπως η ανορεξία.

Παράλληλα, η 48χρονη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου συνηθίζει να μοιράζεται με τους περισσότερους από 249.000 followers της στιγμές τόσο από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή όσο και τις σκέψεις της για θέματα της επικαιρότητας. Και την Τρίτη 24/5 δημοσίευσε ένα βίντεο από την προπόνησή της, θέλοντας να ενημερώσει σχετικά με τα οφέλη του pilates reformer, ένα είδος φυσικής άσκησης το οποίο η ίδια αγαπά και την βοηθά να καταπολεμά ακόμα και τα ενοχλητικά συμπτώματα του κολικού του εντέρου.

«Η καλή μέρα/εβδομάδα κλπ, ξεκινάει καλύτερα με άσκηση.
Κι όταν λέω άσκηση, αναφέρομαι στη ΣΩΣΤΗ άσκηση, την ιδανική για τον καθένα και τις ανάγκες του, αυτή που διατηρεί τη δύναμη και τη φυσική κατάσταση, χωρίς να καταπονά και να τραυματίζει.
Αυτή που χαρίζει ευεξία και καλή διάθεση🌸
Σήμερα, ξύπνησα με κολικό του εντέρου. Όμως, με τους κατάλληλους χειρισμούς, αναπνοές και κυρίως ήπιο περπάτημα, κατάφερα να τον…νικήσω 💪🌸
Το pilates reformer είναι ίσως η μόνη άσκηση που έχω δοκιμάσει που ακολουθεί απολύτως τους ρυθμούς και τις ανάγκες μου, τόσο αβίαστα. Γι’ αυτό κι ενδείκνυται σχεδόν σε κάθε περίπτωση, ακόμη και σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η συγκεκριμένη άσκηση είναι αρκετά δύσκολη, σωματικά και νοητικά, και το γεγονός ότι κατάφερα να την κάνω σήμερα, με γέμισε χαρά. Νους υγιής εν σώματι υγιεί» γράφει η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα του post της.

Διαφήμιση

Είναι δεδομένο πως κάθε είδος γυμναστικής συμβάλλει στην καλή σωματική υγεία και ψυχολογία. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και θα δεις σύντομα αποτελέσματα. Πάρε παράδειγμα από την Ζέτα Δούκα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η Σάρον Στόουν στο βασικό ένστικτο έγινε άνδρας και τα βάζει μαζί της. Αποτέλεσμα; Το απόλυτο Viral Βίντεο

Κατερίνα Στανίση: Έτρωγα ξύλο μου έριχναν νερό να συνέλθω. Είχα μώλωπες, με έβλεπαν πρησμένη, μου λείπουν μαλλιά