in , ,

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το ωραιότερο street style από το Μπέβερλι Χιλς

Η τέλεια πηγή έμπνευσης για όταν ανοίξει ο καιρός.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές με το στιλ της. Από λαμπερές εμφανίσεις με τουαλέτες μέχρι καθημερινά σύνολα για την δουλειά, το μοντέλο αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες μας.

Αυτή τη φορά, το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από την Αμερική και ανέδειξε το καλύτερο street style. Φοράει ένα κίτρινο crop τοπ των Lakers, με ανοιχτή πλάτη, μαζί με μαύρο baggy παντελόνι, με άσπρες ραφές. Το outfit συνδύασε με κίτρινο καπέλο και πολύχρωμα αθλητικά της Nike. To μακιγιάζ είναι πολύ φυσικό, ενώ από αξεσουάρ φοράει μόνο το ρολόι της.

Διαφήμιση

Σε μία άλλη της εμφάνιση, η Παπαγεωργίου ποζάρει με total blue outfit. Επιλέγοντας για άλλη μια φορά ένα crop τοπ, μπλε με κίτρινες λεπτομέρειες, το ταιριάζει με τα κίτρινα και burnt πορτοκαλί αθλητικά της Nike. Φοράει baggy jeans, με ιδιαίτερες ραφές και από αξεσουάρ, ένα λευκό choker με χάντρες και το χρυσό ρολόι της.

Ελπίζουμε το μοντέλο να παραμείνει για λίγο περισσότερο καιρό στην Αμερική, για να μας δώσει και άλλες ιδέες street style για την άνοιξη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Νόβα: Ποζάρει στο χιονισμένο τοπίο με τη νεογέννητη κόρη της

Άγγελος Λάτσιος-Γαία Μερκούρη: Στη χιονισμένη Άνδρο κάνουν γιόγκα topless