in ,

Φαίη Σκορδά: Τα matching sets δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ

Η Φαίη Σκορδά είναι μια γυναίκα που φαίνεται πάντα κομψή και στιλάτη, σε όλες τις εμφανίσεις της. Ακολουθεί τα trends και συνεχίζει να κάνει πειραματισμούς με τις νέες τάσεις της μόδας.

Πολλές φορές βιώνουμε δυσκολίες σχετικά με το πως θα συνδυάσουμε τα χρώματα, τα σχέδια, τα prints, ποια φόρμα μας κολακεύει, ακόμα και πιο μήκος. Τα πάντα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η λύση υπάρχει ωστόσο και την βρήκε η Φαίη Σκορδά, σε διάφορες από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, επιλέγοντας σύνολα που δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

Διαφήμιση

Η Σκορδά προτιμάει λοιπόν τα matching sets, σε διάφορα χρώματα. Η παρουσιάστρια εδώ έχει προτιμήσει ένα total white σύνολο, συνδυάζοντας ένα λευκό μπλέιζερ με κοντομάνικο ζιβάγκο και παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Σε μια άλλη της εμφάνιση, η Φαίη φόρεσε ένα total black σύνολο, αποτελούμενο από ένα ασορτί βελουτέ crop top και flare παντελόνι, μαζί με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Για τις πιο τολμηρές γυναίκες, που θέλουν να πειραματιστούν με τα χρώματα, έμπνευση αποτελεί το συγκεκριμένο outfit από την Access Fashion. Η παρουσιάστρια έχει συνδυάσει μία mini φούστα με crop top και crop σακάκι, στην ανοιχτή απόχρωση του κίτρινου, η οποία κολακεύει τα ξανθά μαλλιά της.

Τέλος, ένα σύνολο της Σκορδά που μας μάγεψε είναι ένα πιο αυστηρό total pink outfit. Το σύνολο αποτελείται από ένα ροζ σακάκι και παντελόνι, καθώς και ένα γιλέκο, φορεμένο σαν μπλούζα. Το συνδύασε με απαλό μακιγιάζ, διαμαντένια αξεσουάρ και ασορτί flatform wedges.

Τα τελευταία χρόνια, τα matching σύνολα κυριαρχούν όλο και περισσότερο στο χώρο της μόδας, με πολλά brands να τα προτιμούνε στις συλλογές τους, λόγω της πρακτικότητας που προσφέρουν και της βέβαιης επιτυχίας τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας γλιτώνουν πολύ χρόνο από προβληματισμούς και αναποφασιστικότητα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Millie Bobby Brown: Σύγχρονη Σταχτοπούτα για τα 18α γενέθλιά της

GNTM: Η Heidi Klum είναι λόγος σοβαρός να δεις το ριάλιτι μοντέλων Γερμανίας με τις δοκιμασίες στη Μύκονο