in

Your Face Sounds Familiar: Τραγούδαγε Μαντόνα και πετάχτηκε το στήθoς της έξω στην prime time σε ζωντανή ροή βίντεο

Όλα στη φόρα βγήκαν κατά την διάρκεια του Your Face Sounds Familiar της Ιταλίας όταν μία παρουσιάστρια που τραγουδούσε το Material Girl της Μαντόνα είχε ένα ατύχημα και φάνηκε το στήθoς της.

Στο «Tale e Quale Show» της Ιταλίας, το αντίστοιχο YFSF της Ελλάδας, η γνωστή παρουσιάστρια Βερόνικα Μάγια είχε κληρωθεί για να μιμηθεί την Μαντόνα τραγουδώντας το Material Girl. Τ

Διαφήμιση

α πυκνά, με όγκο ξανθά μαλλιά υπήρχαν, το έντονο μακιγιάζ, επίσης, η ροζ τουαλέτα δε θα μπορούσε να λείπει και τα καλογυμνασμένα αγόρια στο πλευρό της ήταν απαραίτητο «αξεσουάρ», για να αναπαραστήσει η Ιταλίδα παρουσιάστρια το βίντεοκλιπ της θρυλικής τραγουδίστριας.

Αυτό όμως που έλειπε από το βίντεοκλιπ της Μαντόνα ήταν το γuμvό καθώς η Μάγια σε μία από τις κινήσεις του χορευτικού αποκάλυψε το στήθoς της χωρίς να το αντιληφθεί.

Συνέχισε λοιπόν τις φιγούρες της ενώ οι χορευτές που συνειδητοποίησαν ότι η Μάγια επιδείκνυε στη prime time ζώνη του κρατικού καναλιού της χώρας το μπoύστο της, έτρεξαν να την προστατεύσουν ανοίγοντας το σακάκι της.

Παρόλο που η Μάγια προσπάθησε να ανεβάσει την ροζ τουαλέτα της, η βαρύτητα της έπαιξε άσχημο παιχνίδια και έτσι προσέφερε στο κοινό ακόμα μία ημίγuμvη εμφάνιση.

Στο πλευρό της Μάγια έσπευσε ο παρουσιαστής Κάρλο Κόντι που με χιούμορ προσπάθησε να «μπαλώσει» το περιστατικό.

Μία ημέρα μετά και ενώ το Διαδίκτυο είχε κατακλυστεί από φωτογραφίες της Μάγια, η ίδια η παρουσιάστρια εξέφρασε την έκπληξή της που πολλοί Ιταλοί ενθουσιάστηκαν με το τόπλες της, παρά με το τραγούδι της, το οποίο ομολογουμένως δε παρέπεμπε καθόλου στη Μαντόνα.

Αυτοί που δεν ενθουσιάστηκαν ήταν οι επικεφαλής του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού Rai1, οι οποίοι έδωσαν εντολή η Μάγια να ξαναγυρίσει το τραγούδι και το χορευτικό φορώντας φόρεμα με τιράντες αυτή τη φορά ώστε το λογοκριμένο βίντεο να μεταδοθεί χωρίς αποκαλύψεις από την ηλεκτρονική σελίδα του καναλιού.

ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ να τις ΔΕΣ χωρις αστερακια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Μανώλη – πρώην του Ανδρέα Φουστάνου: Ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από τότε που έβγαινε με το Μάρκο Σεφερλή στην tv

Yana Yatskovskaya: Αυτό θα πει πίσω όψη! Του κάνει γυμναστική, το μοστράρει και σε ξετρελαίνει