in

Σοφία Βογιατζάκη: Εξηγεί τον λόγο που δεν της γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να παντρευτεί και να κάνει παιδιά

«Νιώθω ασφάλεια και πληρότητα» τονίζει η ταλαντούχα ηθοποιός

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Παρασκευή 6/5 η Σοφία Βογιατζάκη, την οποία την τρέχουσα περίοδο απολαμβάνουμε στην κωμική σειρά του ΑLPHA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», και μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή και την επιλογή της να μην παντρευτεί.

«Όλοι μου οι φίλοι δεν ξεχωρίζουν από την οικογένειά μου. Νιώθω τόση ασφάλεια και πληρότητα, που δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να πω θα κάνω κάτι άλλο, καινούργιο, δικό μου. Μου αρέσει η συντροφικότητα και το μοίρασμα με έναν άνθρωπο, η επικοινωνία, η χαρά -εννοώ όταν είναι η σχέση ωραία, αμοιβαία και υπάρχει κατανόηση, επικοινωνία-, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τον εαυτό μου ως σύζυγο με παιδιά» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το θάνατο των γονιών της, η 50χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Μου λείπει που δεν ακούω τη φωνή της μαμάς μου, αλλά δε μου λείπει τίποτα άλλο, γιατί ήταν τόσο ισχυρή η παρουσία της και η αγάπη της. Αυτό που χαρακτηρίζει τη μαμά μου είναι μία φράση που έχει πει ο κολλητός μου ότι ήταν για όλους τόσο αφοπλιστική η αγάπη της που δε σου άφηνε περιθώριο να μην την αγαπάς πολύ, ήταν μια ανοιχτή αγκαλιά, αγάπη και καλοσύνη. Σκεφτόταν και έλεγε “ποιος έχει ανάγκη, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς να τον βοηθήσουμε;”.

Διαφήμιση

Οι γονείς μου ήταν ελεύθερα μυαλά, ελεύθερα πνεύματα και πολύ ωραίες προσωπικότητες. Το μόνο που έλεγαν -και σε μένα και στην αδελφή μου- ήταν ότι θα κάνετε αυτό που θα σας κάνει χαρούμενες και ευτυχισμένες, τίποτε άλλο. Ποτέ δε μου είπαν “πότε θα δω εγγόνια;”».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έτσι διασκεδάζει ο Γιάννης Στάνκογλου στην Αθήνα – Απλά, ωραία και ανθρώπινα!

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο Μεγάλος Τελικός έφτασε! – Δώδεκα φιναλίστ, ένας νικητής και 50.000 ευρώ