in

Ξεσπά κατά Κούγια η Νατάσσα Μποφίλιου : «Σε τι κόσμο ζούμε;» – Δείτε την εξοργισμένη ανάρτησή της

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Την αγανάκτησή της για τις δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων», εξέφρασε η τραγουδίστρια, Νατάσα Μποφίλιου.

«Έπρεπε να γίνει όλο αυτό. Είμαστε ευγνώμονες απέναντι στους ανθρώπους που είχαν το θάρρος να φτιάξουν μέσα από τα τραύματά τους έναν καινούριο κόσμο και να τον κουβαλήσουν στην πλάτη τους. Όλοι έχουμε βρεθεί με κάποιον τρόπο απέναντι στην κακοποίηση και ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος» είπε αρχικά αναφερόμενος στο ελληνικό #MeToo.

Για εκείνη όσοι στρέφουν το βλέμμα αλλού και κάνουν πως δεν βλέπουν τα εγκλήματα που διαπράττονται μπροστά στα μάτια τους καθημερινά είναι πιο επικίνδυνοι από τους θύτες που έχουν παθογενή ροπή στην κακοποίηση.

Διαφήμιση

«Αυτή η μικρονοικοκυρέικη, μικροαστική συμπεριφορά του “δεν είδα, δεν ήξερα δεν ήξερα’ είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τον άνθρωπο που έχει την ψυχική διαταραχή και πράττει μία κακοποίηση», τόνισε.

Εξοργισμένη με τον Κούγια

Αυτή η περίοδος, τη βρίσκει αναστατωμένη και τρομερά εξοργισμένη με τα όσα ταλανίζουν το κοινωνικό γίγνεσθαι. Μάλιστα, εξέφρασε τη βαθιά της αποδοκιμασία ως προς τον Αλέξη Κούγια και την αμφιλεγόμενη δήλωση περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων».

«Με εξοργίζουν τα πάντα αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μου. Δεν με χωρά το σπίτι μου, ο κόσμος. Με εξοργίζει ότι βρίσκεται ο άνθρωπος σε αυτή τη φοβερή συγκυρία και είναι μόνος, γυμνός. Βγήκε ο Αλέξης Κούγιας  και μίλησε για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και σκέφτομαι “ζούμε σε αυτόν τον κόσμο;”. Νομίζω ότι σε έναν άνθρωπο με τη λιγότερη ευθιξία του δημιουργείται αυτή η οργή».

in.gr/

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Μπακογιάννης: Δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροή δολοφόνων

Στέλιος Γκαρίπης: Η σκληρή απάντηση στον Αλέξη Κούγια