in

Νίνα Άγκνταλ: Τραβάει το κopμάκι και στήvεται άκρως πpoκλητικά φορώντας τα All Star της

Ορισμένες φορές όταν αντικρύζει το μάτι ένα θέαμα πολύ εντυπωσιακό, χαοτικό, σπάνιο και μεγαλειώδες, δίνει αμέσως σήμα στον εγκέφαλο για να ανοίξει το στόμα και να βγάλει από μέσα του ένα μακρόσυρτο «Ωωωωωω».

Διαφήμιση

Μετά από αυτό το επιφώνημα, συνήθως ακολουθούν λέξεις που προσπαθούν να περιγράψουν αυτό το μεγαλείο.

Αυτό όμως δεν είναι σχεδόν ποτέ εύκολο. Όλα όσα φτάνουν στη γλώσσα από τον εγκέφαλο για να βγουν έξω είναι λέξεις που δεν έχουν την βαρύτητα και ή λέξεις που είναι πολύ δυνατές, αλλά δεν έχεις το κουράγιο να τις εκστομίσεις. Γι΄αυτό μένεις σε μια λιτή περιγραφή κι αφήνεις την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.

Γι΄αυτό κι εμείς, πρώτα γίναμε πολύ λιτοί στον τίτλο, με τη λέξη πpoκλητικά να είναι απείρως ήπια σε σχέση με το θέαμα και θα αφήσουμε την εικόνα που ανέβασε η Νίνα Άγκνταλ να μιλήσει από μόνη της.

Εμείς θα αρκεστούμε μόνο να πούμε ότι η Νίνα, η πιο ωραία γυναίκα της Δανίας, με τα πιο ωραία oπίσθια, στήvεται πάνω σε ένα μαρμάρινο τραπέζι, τραβάει το κopμάκι της και αφήνει την πίσω πλευρά της να συναρπάσσει!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Έλσα Χοσκ κυκλοφορεί ολόγuμvη: Τα καλύτερα συμβαίνουν στα παρασκήνια

Η Κένταλ Τζένερ ολόγuμvη και καθιστή – Την έδωσε στεγνά μεγάλη αδερφή – Ανέβασε φωτογραφία της