in

Λίλι Άλντριτζ: Είναι ανεκτίμητη αξία και στο δείχνει – Με ανυπαρκτα εσώpoυχο ποζάρει και σε στέλνει

Λίλι Άλντριτζ

Αυτό το κορίτσι δεν έχει ανάγκη από συμμετοχές στο «Sports Illustrated» για να δείξει τα προσόντα της. Είναι καuτή και το έχει αποδείξει πολλάκις, άλλωστε!

Το όμορφο μοντέλο είναι Βρετανίδα από την πλευρά του πατέρα της και Αμερικανίδα από τη μητέρα της. Σε ηλικία μόλις 17 χρονών η Λίλι Άλντριτζ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, ενώ από το 2010 είναι ένα από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Πριν γίνει «Άγγελος», το εκρηκτικό μοντέλο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα τυπικό αγοροκόριτσο. Μεγαλώνοντας στην Καλιφόρνια, μπορεί ως πιτσιρίκα να δοκίμαζε τα ρούχα της μητέρας της, αλλά μόλις πήγε στο σχολείο ανακάλυψε κάτι πιο ενδιαφέρον: την μπάλα.

Διαφήμιση

Ακόμη και σήμερα πάντως, που είναι επιτυχημένο μοντέλο, δεν απέχει πολύ από το αγοροκόριτσο, αφού όταν δεν ποζάρει για γνωστούς φωτογράφους ή δεν βρίσκεται σε επίδειξη μόδας, προτιμά να κυκλοφορεί με T-shirt και δερμάτινα παντελόνια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Δουκισα Νομικου

Δούκισσα Νομικού: ΚΑΨΟΥΡΑ από τότε – Όταν έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της στο Instagram – Αποκλειστική φωτογραφία

Cindy Prado

Cindy Prado: Φωτογραφία – Βγάζει τα εσώρouχα, πάει για μπάνιο και κατεβάζει το μαγιό