in

Wanda Nara ΤΟΥΜΠΑΝΟ: Μας κόλασε πάλι. Με κολάν και μπουστάκι γυμνάζεται στις Μαλδίβες και προκαλέι

Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν αποφασίσαμε εδώ στο Koolnews να κάνουμε 1-2 Post για τη γυναίκα του Μάουρο Ικάρντι, η Wanda Nara ήταν απλά μία άγνωστη για τους περισσότερους!

Πλέον την έχουν εντάξει όλα τα sites στη θεματολογία τους, αντιγράφουν συχνά τα άρθρα που δημοσιεύουμε και γίνονται viral!

Ο λόγος είναι εύκολα αντιληπτός αφού η Γουάντα Νάρα διαθέτει προσόντα τα οποία αναδεικνύει, επιδεικνύει και εντυπωσιάζουν τους άντρες κυρίως αναγνώστες!

Διαφήμιση

Βέβαια πίσω από το μύθο της ως γυναίκα και celebrity προσωπικότητα του Instagram, υπάρχει και ένα διαζύγιο με τον πρώην συμπαίκτη του Μάουρο Ικάρντι, Μαξι Λοπεζ αλλά και οσμή για ένα σκάνδαλο αφού η Wanda Nara φέρεται να τα έφτιαξε με τον Mauricio Icardi όταν ήταν παντρεμένη με τον Mάξι Λόπεζ και οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες!

Η Γουάντα Νάρα με τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν και τα πέντε της παιδιά, βρίσκονται για διακοπές στις Μαλβίδες. Η καθημερινότητα έχει ατελείωτο μπάνιο και βουτιές στη θάλασσα βόλτα με σκάφος φαγητό αλλά και γυμναστική αφού o Μαουρίτσιο οφείλει να διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση!

Μαζί του λίγο νωρίτερα πήγε στο γυμναστήριο και η Γουάντα Νάρα, περισσότερο για τη selfie θα λέγαμε, αφού με το μπουστάκι και το κολάν της τρέλανε το Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κατέβασε το ραντάκι, έβαλε διάφανο σιθρού κορμάκι και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία

ΕΧΕΙΣ Μαύρα Στίγματα; Η Σοδα και ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ κανουν ΘΑΥΜΑΤΑ. ΠΕΣ αντίο για ΠΑΝΤΑ