in

Σίντι Κρόφορντ: Καλύτερα με το σοuτιέv παρά στα χωράφια και τα καλαμπόκια – Με κορόιδευαν και με ντρόπιαζαν

Αποτέλεσε μία από τις ιέρειες του μόντελινγκ στα τέλη του ’80 και μέχρι τα τέλη του ’90. Η Σίντι Κρόφορντ είναι μία από τις γυναίκες που σημάδεψαν μια εποχή, αφίσες τους υπήρχαν σε πολλά δωμάτια για να εμπνέουν τους πιτσιρικάδες και πέρασε στο πάνθεον της μνήμης.

Αλλά για να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την θέση της στη μνήμη των ανθρώπων είπε να γράψει και ένα βιβλίο για την ζωή της και ιδίως την πορεία της στο μόντελινγκ. Μια πορεία που ξεκίνησε με τόσο δύσκολο τρόπο που πολλοί θα τα είχαν παρατήσει. Εντάξει, όχι τόσο δραματικό όσο το περιγράφουμε, αλλά η κοροϊδία έπεσε σύννεφο στην Σίντι όταν είδαν τις πρώτες της απόπειρες.

Η Σίντι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ιλινόις, περιγράφει στο βιβλίο της ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που αποτέλεσε για εκείνη κάτι το ντροπιαστικό, που όμως το ξεπέρασε σχετικά εύκολα. «Η πρώτη μου δουλειά επί πληρωμή ήταν στα 16 μου, μια διαφήμιση στην Marshall Fields όπου φορούσα ένα σouτιέν Cross Your Heart.

Διαφήμιση

Αυτή η διαφήμιση εμφανίστηκε στην Chicago Tribune και μέσα σε λίγες ώρες την είχαν δει όλοι στο λύκειο. Τα παιδιά γελούσαν μαζί μου και με κορόιδευαν, αλλά εμένα τι με ένοιαζε; Είχα στα χέρια μου 150 δολάρια. Πολύ καλύτερα λεφτά από αυτά που έβγαζαν εκείνα στα χωράφια με τα καλαμπόκια».

Στο βιβλίο της με τίτλο Becoming η Σίντι μιλάει και για την πρώτη πρόταση που της έκαναν για να γίνει μοντέλο, που δεν την πίστευε και νόμιζε ότι της έκαναν φάρσα. Μετά όλα είναι γνωστά και ανήκουν στην ιστορία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
πηνελόπη αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το άγριο ΠΕΣΙΜΟ γυναίκας που τη σημάδεψε. Να το καταλάβαινα αν ημουν…

Ανέκδοτο: Ο τερματοφύλακας και το φάουλ …! Τρελό γέλιο