in

Rihanna: Έτσι τραβάει όλα τα βλέμματα στο σόου του Off-White η Ριάννα

Η Rihanna συνέχισε το tour της στις πασαρέλες της μόδας τη Δευτέρα, όταν παρευρέθηκε στην επίδειξη Off-White στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η τραγουδίστρια ντύθηκε με ροδακινί φόρεμα, καθώς κάθισε στην πρώτη σειρά για το αφιέρωμα στον αείμνηστο Virgil Abloh.

Συγκεκριμένα, η έγκυος τραγουδίστρια έδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στο προσωπικό της στυλ, με ένα μίνι δερμάτινο ροδακινί φόρεμα, μαζί με πέδιλα και ένα παλτό από πάνω. Η Rihanna διατήρησε το μονόχρωμο θέμα με την προσθήκη μιας μίνι τσάντας Dior Saddle Bag, σε συντονιστική απόχρωση δέρματος στρουθοκαμήλου. Ολοκλήρωσε το look με στρώσεις κολιέ πάνω από την κοιλιά της, σε διάφορα μήκη.

Διαφήμιση

Μαζί με τη Rihanna ήταν ο A$AP Rocky, ο οποίος ήταν ντυμένος με total black εμφάνιση, για να αφήσει τη Rihanna να ξεχωρίσει. Ο ράπερ φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι και ένα ασορτί τζάκετ, και τα δύο με ανάγλυφο το λογότυπο της Mercedes Benz.

Το πλήθος στην επίδειξη Off-White στο Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας ήταν μια αντανάκλαση της σεισμικής επίδρασης του αείμνηστου Virgil Abloh στη μόδα. Ο αείμνηστος ιδρυτής της μάρκας, ο οποίος πέθανε τον Νοέμβριο, τιμήθηκε σε μια παρουσίαση όπου ο Idris και η Sabrina Elba φωτογραφήθηκαν να συνομιλούν με τον Pharrell Williams και το supermodel (και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας) Carla Bruni, μαζί με τον ποδοσφαιριστή Paul Pogba στην πρώτη σειρά.

Μιλώντας για supermodels, υπήρχαν τουλάχιστον μια ντουζίνα στην πασαρέλα, τόσο νέα όσο και παλιά. Η Naomi Campbell, η Cindy Crawford, η Helena Christensen και η Amber Valletta εκπροσώπησαν τον παλιό γκαρντ, ενώ το νέο η Kaia Gerber, η Kendall Jenner και οι αδερφές Hadid.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Είναι η Shopping Star της καρδιάς μας. Κομψή και απλή, με total white σύνολο

Viral Video: Κάντο όπως το 2014. Κάψτε με μολότοφ τα τανκς καλεί τους πολίτες η Ουκρανία