in

GNTM: Η Όλγα Ντάλλα βγαίνει στο μπαλκόνι και εμείς χαζεύουμε τη θέα

Είναι το αγαπημένο σας μοντέλο από το Next Top Model Ελλάδας και την ζητάτε ακόμα και με email! Αυτό πώς γίνεται με την Όλγα Ντάλλα έχει καιρό να συμβεί αφού προφανώς όλο το fan club του όμορφου μοντέλου είναι φανατικοί αναγνώστες του koolnews!

Εμείς δεν σας χαλάμε χατίρι και φιλοξενούν πολύ συχνά την ελληνογερμανίδα καλλονή!

σ
Η πρώην αθλήτρια του πόλο, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ, μοντέλο, influencer, Tik toker και Instagrammer, Όλγα Ντάλλα δημοσιεύει πολύ συχνά όμορφες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Διαφήμιση

Από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων της τηλεόρασης του Star κέρδισε την αποδοχή του κόσμου, την αναγνωρισιμότητα και αρκετές χιλιάδες followers στα social media και φυσικά συστήθηκε στο κοινο και τις διαφημιστικές εταιρείες για τα καλά!

Έχει κάνει τις περισσότερες δουλειές από τα υπόλοιπα μοντέλα που συμμετείχαν στον περσινό κύκλο του Next Top Model Ελλάδας και κινείται με αργά αλλά σταθερά ανοδικά βήματα!

Αν θα κάνει το μεγάλο βήμα για να βγει στο εξωτερικό ακόμα δεν το γνωρίζει ούτε η ίδια, αφού εκτός από την καριέρα υπάρχουν και τα προσωπικά και στο πρόσωπο του συμπαίκτη της Στυλιανού έχει βρει τον έρωτα κάτι που τους δίνει ιδιαίτερη ενέργεια και όρεξη για ζωή!

Πρόσφατα το ζευγάρι ταξίδεψε στην Κύπρο, που είναι η χώρα καταγωγής του Στυλιανού, έκαναν διακοπές και η Όλγα γνώρισε και την οικογένεια του συντρόφου της!

Σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram έχει βγει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου να χαζέψει τη θέα αλλά εξίσου τυχεροί είμαστε κι εμείς που απολαμβάνουμε την θεά Όλγα Ντάλλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: 2 τύποι τσακώνονται κάτω από ένα σπιτι …! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Η ξανθιά και η ρουλέτα …! Τρελό γέλιο