in

Wanda Nara: ΕΠΟΣ. Το κουνά στον Μάουρο Ικάρντι στις Μαλδίβες και αυτός… Τρελό γέλιο. Viral βίντεο

Στις εξωτικές Μαλδίβες έχουν κατασκηνώσει αρκετές ημέρες και κάνουν διακοπές το ζεύγος τον Μάουρο Ικάρντι και Wanda Nara μαζί με τα δύο τους παιδιά και τα άλλα τρία που έχει η Γουάντα Νάρα από τον Maxi Lopez!

Περνούν υπέροχες oικογενειακές στιγμές με βουτιές στην πισίνα και τη θάλασσα, σπαταλάνε ώρες κάτω από τον ήλιο, τρώνε υπέροχα snacks και φαγητά και γεμίζουν το Instagram με φωτογραφίες και stories!

Διαφήμιση

Σε ένα νέο Story που δημοσίευσε λίγο νωρίτερα η Wanda Nara φοράει ένα υπέροχο μπικίνι που αναδεικνύει τα κάλλη της και λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής αισθησιακά, βγάζοντας selfie video στην αντανάκλαση που γίνεται πάνω στο τζάμι!

Κάποια στιγμή γυρνάει την κάμερα φανταζόμενη ότι ο Μάουρο Ικάρντι θα την έχει γδύσει με τα μάτια για να εισπράξει την πλήρη αδιαφορία αφού αυτός έχει μάτια μόνο για παιχνίδι με τα παιδιά!

Αφού έκανε που έκανε live στο instagram η Γουάντα Νάρα και έφαγε το άκυρο, για να μη το κόψει στη μέση, έκανε ένα γενικό πανοραμικό πλάνο από το δωμάτιο του ξενοδοχείο υπου έχουν καταλύσει, το οποίο έχει μία καταπληκτική πισίνα, κυριολεκτικά στην αμμουδιά και τους φοίνικες, ενώ σε απόσταση λίγων μέτρων είναι η καταγάλανη θάλασσα!

Δείτε την ιστορία που έκανε η αργεντίνα καλλονή και έγινε το απόλυτο viral βίντεο της ημέρας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΧΕΙΣ Μαύρα Στίγματα; Η Σοδα και ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ κανουν ΘΑΥΜΑΤΑ. ΠΕΣ αντίο για ΠΑΝΤΑ

Ιωάννα Μαλέσκου: Καθόμουν στο παράθυρο στο ΚΤΕΛ και δίπλα μου ένας την πέταξε έξω και… Λάστοιχο