in

Eurovision Σανέλ Τερέρο: Τοπλες στην παραλία. Στο φώς η φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

Η Ισπανίδα με κουβανέζικη καταγωγή Σανέλ Τερέρο που εκπροσώπησε φέτος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την Ισπανία ήταν η μεγάλη κερδισμένη της χρονιάς.

Η εντυπωσιακή της αμφίεση, σε συνδυασμό με το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο και τη σκηνική της παρουσία, την κατέστησαν να γίνει τον talk of the Europe! Σε αυτό συνετέλεσε και η καλή της φωνή!

Από φωνή κορμάρα η Σανέλ Τερέο που απολαμβάνει εκτός από την επιτυχία και τις διακοπές της!

Διαφήμιση

Αφού έριξε άκυρο Ελένη Φουρέιρα για να εμφανιστούν και να τραγουδήσουν μαζί στα μουσικά βραβεία MAD η Chanel Terrero ξεχύθηκε στις παραλίες αφού οι υποχρεώσεις της μετά μία δύσκολη και κουραστική χρονιά τελείωσαν οριστικά!

Θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, εμφανίσεις και Eurovision εξάντλησαν την καλλονή από την Κούβα και πλέον γεμίζει μπαταρίες αφού η προβολή του κέρδισε από τη Eurovision μόνο χαμένη δεν θα την αφήσει να πάει!

Σύντομα ξεκινάει να ηχογραφεί νέα τραγούδια ενώ σχεδιάζει εμφανίσεις σε αρκετές πόλεις της Ισπανίας.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι της και προκάλεσε εκατοντάδες σχόλια και like στα social media

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαθηματικό ΚΟΥΙΖ κάνει πάταγο ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΝΕ κόσμο. ΣΤΟΙΧΗΜΑ δε ΜΠΟΡΕΙΣ να το λύσεις. ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ για λίγους

Ζέτα Μακρυπούλια η βασανιάρα: Το επικό Viral Βίντεο από το ρουκ ζουκ για τρελό γέλιο