in , ,

Βραζιλία: Πάστορας έκανε πλαστική για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό οπισθίων Miss BumBum

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Αποφάσισε να αφήσει την Εκκλησία και το κήρυγμα για να πάρει μέρος ξανά στον διάσημο διαγωνισμό οπισθίων της Βραζιλίας Miss BumBum.

Η πρώην πάστορας Αντρέσα Ούραχ για να μπορέσει να… κοντραριστεί με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και να έχει μια πιθανότητα να σηκώσει τον τίτλο ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 δολαρίων σε πλαστικές επεμβάσεις.

Διαφήμιση

Η 33χρονη που το 2012, είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση στον ίδιο διαγωνισμό, στην πρώτη της συμμετοχή, εντάχθηκε στην ευαγγελική εκκλησιαστική κοινότητα το 2015, για μια περίοδο έξι ετών, μετά απο μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε όταν εμφυτεύματα σιλικόνης που ειχε τοποθετήσει στο σώμα της σάπισαν και έπαθε σηπτικό σοκ.

Όμως τον περασμένο μήνα, το μοντέλο γνωστό και από τη συμμετοχή του στην βραζιλιάνικη έκδοση του ριάλιτι «Φάρμα», αλλά και απο τις δηλώσεις της οτι είχε περάσει ενα βράδυ με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποφάσισε να κυνηγήσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ρεάλ Βραζιλίας (20.000 δολάρια) και φυσικά να πάρει το «στέμμα» από την περσινή βασίλισσα των οπισθίων Lucene Duarte.

Ο φετινός διαγωνισμός Miss BumBum Brazil 2021 θα πραγματοποιηθεί με παραδοσιακό τρόπο τον Ιούλιο στο Σάο Πάολο.

Θα υπάρχουν 27 υποψήφιες, καθεμιά από τις οποίες αντιπροσωπεύει μια πολιτεία της χώρας. Στη δεύτερη φάση, που γίνεται μέσω ψηφοφορίας στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, μόνο 15 κοπέλες θα επιλεγούν για τον τελικό.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

«Ράδιο Αρβύλα» : Τα νεότερα για την υγεία του Στάθη …Τι έδειξε το τεστ κορονοϊού

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Lockdown: Νέα Μέτρα, τα ανακοινώνει στις 6:00 το απόγευμα ο Χαρδαλιάς