in

Επίθεση με βιτριόλι: Μεγάλο κίνημα υπέρ της Ιωάννας για την απόπειρα δολοφονίας με θειικό οξύ

Lauren Hutton Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ξανά στην επικαιρότητα η επίθεση με το θειικό οξύ που κατέστρεψε το πρόσωπό της Ιωάννας Παλιοσπύρου αφού Ξεκίνα τις επόμενες μέρες το δικαστήριο.

Η 36χρονη Έφη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση μία κατηγορία η οποία άλλαξε από βαριά σκοπούμενη βλάβη αφού η ποσότητα του θειικού οξέος ήταν τόσο μεγάλη ικανή να προκαλέσει θάνατο.

Σύμφωνα μαρτυρίες γιατρών οι οποίοι θα παρουσιαστούν και στο δικαστήριο εάν η Ιωάννα δεν πήγαινε για τις πρώτες βοήθειες σε παρακείμενο φαρμακείο δεν θα ζούσε σήμερα.

Διαφήμιση

Το δικαστήριο θα προσπαθήσει να διερευνήσει και να αποδείξει εάν η 36χρονη έδρασε με ανθρωποκτόνο πρόθεση για να αποδώσει τις αντίστοιχες ποινές.

Να σημειώσουμε ότι η 36χρονη κατηγορούμενη τον πρώτο καιρό είχε αρνηθεί οποιαδήποτε κατάθεση ή απολογία και διατήρησε το δικαίωμα της σιώπης. Λίγο αργότερα αφού προφυλακίστηκε στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα με απολογητικό υπόμνημα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να σκοτώσει την Ιωάννα αλλά να της προκαλέσει μόνιμες βλάβες.

Στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η δίκη και αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κίνημα επώνυμο και μη γυναικών υπέρ της Ιωάννας. Επώνυμες γυναίκες και μη αναδεικνύουν το θέμα ξανά και ξανά και περιμένουν μία απόφαση εξόχως σκληρή ώστε να μην υπάρχουν μιμητισμοί σε τέτοιες περιπτώσεις στο μέλλον

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΤΑΚΗΣ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Πέτρος Φιλιππίδης: θέλει να βγει από τη φυλακή. Μόλις βγήκε η απόφαση της αίτησης αποφυλάκισης

χάπι Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Αννίτα Ναθαναήλ δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Δείτε το συγκλονιστικό της μήνυμα