in

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δες πως ήτανε. Η φωτογραφία από την εφηβεία του που έγινε viral

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του. Τα τραγούδια του κάνουν πάταγο και ανήκει στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες αυτή την περίοδο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι θαυμαστές, αλλά κυρίως οι θαυμάστριες, συρρέουν στο προφίλ του, για να βλέπουν τις αναρτήσεις του.

Κωνσταντινος αργυρος fame story Koolnews

Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική.

Ένα throwback στα εφηβικά του χρόνια θέλησε να κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία στα InstaStory του και έγραψε “Back to 00s”.

Ο τραγουδιστής σπάνια δημοσιεύει προσωπικές του στιγμές από το παρελθόν και αυτή του η απόφαση να μας δείξει τον έφηβο Κωνσταντίνο ενθουσίασε τους φανς του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Πέθανε η Μυρτώ Συμεωνίδη

Άλιμος: Πέθανε η Μυρτώ Συμεωνίδη μόλις στα 37 της

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης χάνει την τηλεθέαση και ξεκινά και το Mega. Γκανιάν 3ος και βλέπουμε για παρακάτω