in

Viral Βίντεο: Η Ιωάννα Τούνη σου δείχνει το κ@@σπυρο της. Αντέχεις;

Ένα είδος βίντεο που στο ίντερνετ γίνονται viral και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο είναι αυτά με αηδιαστικά σπυράκια σε διάφορα σημεία του σώματος τα οποία οι χρήστες τα σπάνε!

Τα βίντεο Σε αυτά κάνουν εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube και αρκετοί ψυχολόγοι στο εξωτερικό έχουν δοκιμάσει να ερμηνεύσουν το γιατί χωρίς ωστόσο να τα έχουν καταφέρει!

Μπορεί σε αρκετούς ανθρώπους να τους αρέσει να σπάνε σπυράκια στον εαυτό τους ή σε άλλους όμως το να βλέπεις τέτοια βίντεο δεν έχει και κάποια λογική εξήγηση αφού πραγματικά η αηδία που νιώθεις βλέποντας το είναι τεράστια!

Διαφήμιση

Βίτσια είναι αυτά θα μου πεις και όσες φορές έχουμε φιλοξενήσει τέτοια βίντεο τα άρθρα έγιναν κυριολεκτικά viral.

Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε όλη την εβδομάδα σε καραντίνα στο σπίτι μαζί με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και δεν είδαμε σε κάποιο Story της να κάνει πρόβες για το just the two of us. Τις έκανε λογικά από απόσταση!

Αντίθετα είδαμε το σπυράκι της το οποίο έδειξε στους followers και ζήτησε την άποψή τους για το αν θα πρέπει να του σπάσει ή όχι!
Ένα σπυράκι με πύον στο πηγούνι

Δείτε το viral video και ενημερωτικά να σας γράψουμε ότι τελικά το σπυράκι έσπασε!

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ρουκ Ζουκ: Η παίκτρια που τρέλανε τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τζουκ Μποξ σκέτο. Viral Βιντεο

Viral Video: Δες την κατάρρευση κτιρίου λόγω κατολίσθησης μπροστά στις κάμερες