in

Γουάντα Νάρα: ΣΑΛΟΣ. Ανέβασε φωτογραφία με μαγιό κορδόνι καΙ τρελάθηκε ο Μάουρο Ικάρντι


Διέλυσε το Instagram η Wanda Nara με τη φωτογραφία που δημοσίευσε με το κίτρινο νέον Brazilian μαγιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η αργεντίνα καλλονή βρίσκεται σε διακοπές με τον σύζυγό της Μάουρο Ικάρντι, αφού η ποδοσφαιρική χρονιά έχει τελειώσει και το ζευγάρι έχει βρει χρόνο για θάλασσα, ηλιοθεραπεία, μπάνια ποτά και φαγητά!

Οι περισσότερες δημοσιεύσεις που κάνει τις τελευταίες ημέρες η Wanda Nara στο instagram είναι χωρίς να δηλώνει την ακριβή τοποθεσία απλά γράφει ότι βρίσκεται στον παράδεισο!

Διαφήμιση

Στον παράδεισο σίγουρα βρίσκεται και ο Mάουρο Iκάρντι ο οποίος απαθανατίζει τη γυναίκα του σε αυτές τις όμορφες πόζες!

Το κίτρινο μαγιό σήμερα, το ροζ χθες και το ηλιοβασίλεμα παρά προχθές μας φέρνουν στον τοίχο μας όμορφες καλοκαιρινές εικόνες, ενώ η Γουάντα Νάρα κερδίζει νέους followers στα social media!

Δες τη φωτογραφία και θα καταλάβεις το λόγο που αν δεν έχεις κάνει follow θα πρέπει να κάνεις τώρα.

Wanda Nara με μαγιό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Πιάνει το μαγιό και τραβάει τα κορδόνια. Η φωτογραφία που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου

Ντάφνι Τζόι: ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. Σελφάρει με ανοιχτά πόδια και πουκάμισο χωρίς σουτιέν & διαλύει το Instagram. Φωτογραφία και βίντεο