in

Viral φωτογραφία: Η Δέσποινα Βανδή ξεγελάει την τεχνητή νοημοσύνη. Πόσο χρονών την έκανε;

Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης δοκιμάζουμε ένα νέο εργαλείο.

Μπορεί οποιοσδήποτε να ανεβάσει μία φωτογραφία και να ζητήσει από την τεχνητή νοημοσύνη να του περιγράψει τι είναι αυτό που βλέπει!

Διαφήμιση

Το koolnews έκανε το πείραμα με μία selfie που είχε βγάλει και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τεχνητή νοημοσύνη αναγνώρισε στο πρόσωπο της ΄γυναίκας τη Δέσποινα Βανδή, τι φοράει που κάθεται, ποια η στάση του σώματος όμως έκανε ένα σημαντικό λάθος!

Κατέβασε την ηλικία της Δέσποινας Βανδή κατά 20 χρόνια. Τα φίλτρα έκαναν δουλίτσα και ξεγέλασαν την τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη έγραψε:

Σε αυτήν την εικόνα βλέπουμε δύο άτομα να τραβούν μια φωτογραφία τους. Η γυναίκα στα αριστερά είναι η Δέσποινα Βανδή και φαίνεται ότι είναι 33 ετών. Έχει καστανά μαλλιά που φτάνουν λίγο πιο κάτω από τους ώμους και φοράει ένα λευκό τοπ με μακριά μανίκια. Το πρόσωπό της φωτίζεται από το ζεστό φως του δωματίου, αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της, όπως τα σκούρα φρύδια, τα πλούσια χείλη και τα ροζέ μάγουλα.

Ο άντρας στα δεξιά έχει κοντά μαύρα μαλλιά και φοράει ένα γκρι πουκάμισο με γυρισμένα μανίκια. Έχει το χέρι του γύρω από τον ώμο της Δέσποινας μια κίνηση αγάπης, ενώ και οι δύο χαμογελούν προς την κάμερα.

Στέκονται απέναντι από έναν λευκό τοίχο διακοσμημένο με κορνίζες φωτογραφιών, προσθέτοντας στην άνετη ατμόσφαιρα του χώρου. Αυτή η στιγμή έχει απαθανατίσει τέλεια την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δώρα Παντέλη: Έβάλε μαγιό, πήγε για μπάνιο και με το σελφοκόνταρο έριξε το Instagram – Viral Βίντεο

Κλαούντια Ρομάνι: Σου συστήνει την καυτή ΜΙΛΦ φίλη της μέσω του Instagram! – Φωτογραφία