in

Βίκυ Κουλιανού: Σε παλιό οικοδόμημα της Αθήνας με ροκ ντύσιμο, αναλογίζεται την σκληρή εποχή που διανύουμε

«Πόσες πνοές αθώες θα χάνονται στο άγριο πέρασμα αυτών των καιρών;» σημειώνει στη λεζάντα του post της η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο

Μία θέση στην καρδιά μας έχει κατακτήσει η Βίκυ Κουλιανού, με τα αρσενικά να την βλέπουν και να τρελαίνονται. Παρά τα 55 της έτη, η δημοφιλής ηθοποιός και μοντέλο κάνει τα ανδρικά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από επαγγελματικές φωτογραφίσεις που κάνει. Και την Πέμπτη 3/3, αναστάτωσε τους περισσότερους από 67.600 followers της, όταν ανάρτησε μερικές νέες φωτογραφίες της. Πάμε να τις δούμε!

Διαφήμιση

Φορώντας ένα μαύρο, μίνι φόρμα και μαύρο καλσόν με σχέδιο, κάθεται σε ένα ξύλινο σκαμπό και επιδεικνύει τα ατελείωτα πόδια της. Το σύνολό της αποθεώνουν οι μοβ γόβες με το λεπτό τακούνι, ενώ επιπλέον στιλ της χαρίζει το μαύρο γουνάκι. Παράλληλα, έχει τονίσει τα εκφραστικά μάτια της, εφαρμόζοντας eyeliner, μολύβι, μαύρη σκιά και μάσκαρα. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, στρέφει το κεφάλι της αριστερά, με τα πλούσια μαλλιά της να πέφτουν ίσια στην πλάτη και το στήθος της.

Η Βίκυ Κουλιανού πόζαρε και όρθια σε ένα κατεστραμμένο κτίσμα της Αθήνας, τοποθετώντας το δεξί της χέρι στον τοίχο. Εδώ, εμφανίζεται με πιο ροκ ντύσιμο, αφού φορά αρβύλες και διχτυωτό καλσόν. Παράλληλα, το μαύρο γουνάκι έχει αντικατασταθεί με ένα μαύρο, μακρύ παλτό. Αποπνέοντας σεξαπίλ, κοιτά το πάτωμα και «ζαλίζει» τα αρσενικά.

«Απόκοσμα, κοιτώντας σε καιρούς άκαρπης σκληρότητας, φευγαλέας κενότητας, πράξεων, σκέψεων, σχέσεων, αναρωτιέμαι τι δένει και τι λύνει την ανθρώπινη υπόσταση; Τι διαμελίζει την ακεραιότητα; Σε τι θα πάει να αναπνεύσει η αγάπη που θα φυσήξει η ελευθερία; Και πόσες πνοές αθώες θα χάνονται σε αυτό το άγριο πέρασμα αυτών των καιρών;🕊» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το παραπάνω ασπρόμαυρο στιγμιότυπο η καλλονή, στο οποίο την βλέπουμε να κάθεται σε ένα πεζούλι, έχοντας ύφος σκεπτικό και κάπως θλιμμένο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Σε νέο τηλεοπτικό ρόλο έκπληξη στο ΣΚΑΙ

Σοφία Καρβέλα: Φόρεσε το πιο ανατρεπτικό total black σύνολο