in , ,

Τόνια Σωτηροπούλου: Με black&white σύνολα στο κέντρο της Αθήνας

Αν ψάχνετε και εσείς λίγη στιλιστική έμπνευση

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς, ενώ οι στιλιστικές της επιλογές δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η 34χρονη καλλιτέχνιδα, σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια, μας γοήτευσε, δημοσιεύοντας μία υπέροχη εμφάνιση, στην ταράτσα του σπιτιού της, με φόντο την Ακρόπολη.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Σωτηροπούλου φοράει ένα μαύρο μίνι βελουτέ φόρεμα, με μακριά μανίκια, πάνω από ένα λευκό πουκάμισο. Το συνδύασε με ένα διάφανο καλτσόν, με πουά καρδούλες και μαύρα μποτάκια. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα γκρι μπερέ και έντονο κόκκινο κραγιόν, δίνοντας λίγο χρώμα και ένταση στην εμφάνιση.

Διαφήμιση

Σε μια άλλη της φωτογραφία, νωρίτερα την ίδια βδομάδα, συνδύασε μία μαύρη δερμάτινη φούστα με λευκή μπλούζα ζιβάγκο, μαζί με ένα σακάκι σε καρό μοτίβο και μαύρα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε επιλέγοντας ένα καλσόν με μοτίβο-γράμματα.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η δερμάτινη μίνι φούστα, όπως αυτή της Σωτηροπούλου, αποτελεί την απόλυτη τάση που θα πρωταγωνιστήσει φέτος. Το δερμάτινο trend μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, δημιουργώντας casual αλλά και βραδινά σύνολα, που αποπνέουν δυναμισμό και θηλυκότητα.

Δοκιμάστε την και εσείς τώρα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Cindy Crawford: Φοράει μόνο μια ρόμπα και στέλνει φιλιά προς την κάμερα

Leigh-Anne Pinnock: Επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της σε παραλία της Καραϊβικής