in

Βίκυ Κάβουρα: Mε σούπερ μίνι, ροζ φούστα, αναστάτωσε τη Θεσσαλονίκη

Δες τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής ηθοποιού και επιχειρηματία στο Instagram

Όμορφη, ξανθιά, χαμογελαστή και κορμάρα, η Βίκυ Κάβουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, το κορίτσι έχει και μυαλό, αφού έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό. Μάλιστα, συχνά αναλαμβάνει η ίδια το ρόλο του μοντέλου για τη διαφήμιση των προϊόντων του brand της, αφού έχει όλο το «πακέτο» για να τα αναδείξει φορώντας τα.

Και την Τρίτη 10/5, η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας αναστάτωσε, για ακόμη μία φορά, το Instagram, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε να περπατά στον εξωτερικό χώρο ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Θεσσαλονίκη, φορώντας ένα άκρως καλοκαιρινό και σέξι outfit. Όσο για την τοποθεσία, αυτή την γνωρίζουμε, καθώς η ίδια την αναφέρει στη λεζάντα του post της.

Διαφήμιση

Το μαύρο, ολόσωμο μαγιό αναδεικνύει το ντεκολτέ της, αλλά η σούπερ μίνι ροζ φούστα είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει, χαρίζοντάς της ένα παιχνιδιάρικο ύφος.

Άνετη και χαλαρή, η 33χρονη καλλονή περπατά και τα καλλίγραμμα πόδια της δεν μπορούν παρά να σκανδαλίζουν την ερωτική φαντασία του ανδρικού πληθυσμού. Παράλληλα, τα μαλλιά της πέφτουν κυματιστά στο στήθος και την πλάτη της, αποθεώνοντας τη θηλυκή της πλευρά!

Η Βίκυ Κάβουρα ανάρτησε τις εν λόγω τρεις φωτογραφίες, θέλοντας να προωθήσει το υπέροχο, ολόσωμο μαγιό της εταιρείας της, το οποίο φορά. Αν κρίνουμε από τα χιλιάδες likes και τα εκατοντάδες σχόλια που έχει, μέχρι στιγμής, συγκεντρώσει η ανάρτησή της, ο σκοπός της επετεύχθη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Πετρουλάκη: Το λευκό μαγιό και το γυμνασμένο κορμί της προκαλούν… πανικό

Τέιλορ Μαρί Χιλ: Ξαπλώνει γυμνή στην παραλία και το τουρλώνει στην καρέκλα. Και καριέρα και 20.εκ followers. Φωτογραφία