in

Νανά Καραγιάννη: Άργησα πολύ να καταλάβω ότι ”λιώνω”

Η Νανά Καραγιάννη είχε μιλήσει πάμπολλες φορές για την περιπέτεια της με την νευρική ανορεξία. Εξάλλου δεν είναι εύκολο να έρχεται ένας άνθρωπος αντιμέτωπος με αυτή την ασθένεια ενώ είναι ακόμα πιο δύσκολο το να παραδεχτεί ότι νοσεί.

Σε συνέντευξη της στο People, η Νανά είχε παραδεχθεί ότι της πήρε καιρό για να αντιληφθεί το τι συνέβαινε στο σώμα και την ψυχή της:

Διαφήμιση

«Ήμουν ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου. Δεν αισθανόμουν “καλλονή”, δεν είχα άλλωστε ποτέ αυτοπεποίθηση με την εικόνα μου, αλλά δεν ανησυχούσα για να την αλλάξω. Ήμουν κανονική σε βάρος ή και λίγο παραπάνω, αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία να κάνω δίαιτα».

Στη συνέχεια είχε μιλήσει για την ασθένεια της λέγοντας πως «έγινε εντελώς ασυναίσθητα. Συζητώντας αργότερα με τους γιατρούς, διαπιστώσαμε ότι η αιτία βρίσκεται σε θέματα που δεν είχα επεξεργαστεί με τον εαυτό μου. Οικογενειακά ζητήματα, διάφορες στενοχώριες που δεν είχα εκφράσει. Μια κατάσταση συσσωρευμένων προβλημάτων, που σε μένα ξέσπασε μ’ αυτό τον τρόπο.

Άλλοι οδηγούνται στην κατάθλιψη, στα ναρκωτικά ή στον αλκοολισμό. Σταδιακά μείωνα τις ποσότητες του φαγητού, χωρίς να το συνειδητοποιώ. Στην αρχή, δεν έδινα σημασία. Μετά, κολακευόμουν. Σκεφτόμουν «Τι ωραία! Αδυνατίζω χωρίς να το προσπαθώ».

Έβλεπα ότι τα ρούχα άρχισαν να μου πέφτουν, αλλά ένιωθα πιο όμορφη. Άργησα πολύ να καταλάβω ότι ”λιώνω”»

Η Νανά Καραγιάννη τον Ιούλιο του 2016 εισάγεται στην εντατική του «Γεώργιος Γεννηματάς» με πολυοργανική ανεπάρκεια, αλλά ξεπερνάει τον κίνδυνο τότε.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία. Μπορεί να μου έλεγαν οι γιατροί “πεθαίνεις” και εγώ να έκανα χαβαλέ» δήλωνε η Νανά Καραγιάννη.

Το 2017 όμως δεν τα κατάφερε

Ο πατέρας της ήταν εκείνος που τη βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της και κάλεσε σοκαρισμένος το ΕΚΑΒ. Το κλειστό κινητό τηλέφωνο και το γεγονός ότι δεν είχε επικοινωνήσει με τους δικούς της, κυρίως με τη μητέρας της, που ζει στην Κέρκυρα, τον έκαναν να τρέξει στο διαμέρισμα της. Αν και οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο ήταν δίπλα της.

Λίγη ώρα μετά το ασθενοφόρο έφτασε κάτω από το σπίτι της άτυχης Νανάς Καραγιάννη, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Έτσι η Νανά μας αποχαιρέτησε και έφυγε ανήμπορη να αγαπήσει βαθιά τον εαυτό της!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση
Μαντόνα

Αυτές είναι οι 20 πιο προκλητικές δηλώσεις στην ιστορία της Μαντόνα

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία: Πέντε χρυσοφόρα επαγγέλματα που θα σε κάνουν δυστυχισμένο