in

Deva Cassel: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι μια Μεσογειακή θεά

Deva Cassel

Η ιδιαίτερα συγκρατημένη Deva Cassel, 17 ετών, έχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομορφιά. Από την άλλη, όταν έχεις τα γονίδια της μητέρας Monica Bellucci και του πατέρα Vincent Cassel, μπορεί να λείπει ο παράγοντας γοητεία; Με τίποτα!

Deva Cassel

Διαφήμιση

Στα μισά πάντα μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας, η Deva Cassel είναι η πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου του τεύχους Φεβρουαρίου του περιοδικού Muse. Ενώ φωτογραφίζεται με διάφορα ρούχα που της επέλεξαν οι στυλίστες, το νεαρό μοντέλο εμφανίζεται με αξιοζήλευτα φυσικά κυματιστά μαλλιά. Τα μακριά σκούρα σοκολατί μαλλιά, που κληρονόμησε από τη μητέρα της, είναι τόσο σγουρά και επαναστατικά όσο του πατέρα, Βίνσεντ.

Deva Cassel

Μεσογειακή σε χρώματα, αλλά με μια γοητεία του παρελθόντος, η Deva Cassel είπε στο Muse πόσο ενθουσιασμένη ένιωσε όταν πόζαρε για πρώτη φορά μπροστά στον φακό. Η καριέρα της σαν supermodel είναι γραμμένη στα αστέρια και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη για αυτό.

Deva Cassel

Όμορφη και θηλυκή, η  Κασέλ είναι η νέα αγαπημένη μούσα του Dolce & Gabbana,  ενώ περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου τον Αύγουστο του 2021, για την προώθηση της νέας συλλογής του, με την κουκλίστικη σιλουέτα της να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Deva Cassel

“Όλα ξεκίνησαν όταν έπρεπε να ποζάρω κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής φωτογράφισης και ένιωσα μια σπίθα. Αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του περιβάλλοντος” λέει η 17χρονη Deva.

Deva Cassel

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΡΕΥΝΑ: Το τελευταίο οχυρό των γυναικών έπεσε – Και οι άνδρες προσποιούνται!

Britney Spears: Ολόγυμνη στην παραλία, παίζει με το κύμα και την άμμο