in

Βίκυ Καγιά: Με νέο κομψό κούρεμα η παρουσιάστρια του Shopping Star. Τα νέα της μαλλιά

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα πραγματικό fashion icon! Όσα χρόνια την ξέρουμε, μας εμπνέει με το στιλ της και τις επιλογές της, οι οποίες είναι διαχρονικά άριστες.

Τα τελευταία χρόνια, η Καγιά παραμένει πιστή στο chic bob, αλλά και στο εμβληματικό της ξανθό. Τώρα όμως που μπήκε η Άνοιξη αποφάσισε να κάνει μια υπέροχη ανανέωση και αλλαγή στα μαλλιά της, κόβοντας αφέλειες. Οι αφέλειες είναι μια  από τις μεγαλύτερες τάσεις, τόσο της φετινής όσο και της επόμενης σεζόν.

Οι αφέλειες άλλωστε, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ο μόνος τρόπος να αναβαθμίσεις το κούρεμα σου, χωρίς να θυσιάσεις το μήκος των μαλλιών. Δίνεις μια νέα εμφάνιση, ενώ παράλληλα κρύβεις οποιεσδήποτε ατέλειες και ρυτίδες. Έτσι και η Βίκυ, με μια απλή κίνηση, απέκτησε το ωραιότερο look ever.

Διαφήμιση

Την αλλαγή αποκάλυψε με ένα προσωπικό βίντεο στο Instagram, ενθουσιάζοντας τους φαν της. Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της: “New hair don’t care”. Σε ένα προηγούμενο κλιπ αναφέρει επίσης: “💁🏼‍♀️✨ Λάτρεψα το νέο μου κούρεμα τόσο, όσο και την ολοκαίνουρια σειρά του ᴘᴀɴᴛᴇɴᴇ ᴘʀᴏ-ᴠ Silky & Glowing💜”.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η ανάρτηση της αδελφής της μητέρας και η μαρτυρία-σοκ από τη γυναίκα που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα

Καμίλα Καμπέγιο: Του follower το πανηγύρι στο προφίλ της στο Instagram. Viral Φωτογραφίες