in

Βίκυ Καγιά: Φωτογραφία. Έτσι είναι η κριτής του GNTM στα 44 χωρίς μακιγιάζ

Βικυ Καγια μοντελο

Όλο και πιο συχνά το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια του Next Top Model Ελλάδας αλλά και του shopping Star Βίκυ Καγιά δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ.
Στα 44 δεν έχει κάτι να κρύψει και νιώθει απόλυτα άνετα με τον φακό χωρίς χρήση φίλτρων!

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις ελάχιστες επώνυμες που και διατηρεί ακέραιη την φυσική της ομορφιά και δεν χρειάζεται φίλτρα για να τη δείξει!

Διαφήμιση

Η Βίκυ Καγιά με βάση το νέο προγραμματισμό στο Next Top Model Ελλάδα θα επιστρέψει στην κριτική επιτροπή. Αποχώρησε γιατί δεν μπορούσε να λείπει τα καλοκαίρια από την οικογένειά της όμως όλα δείχνουν ότι το Next Top Model αντί για τον Ιούλιο θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα Μαΐου.

Τον Αύγουστο θα υπάρχει ένας μήνας διακοπών και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι!

Δείτε την Βίκυ Καγιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε κυριακάτικους ρυθμούς όπως σχολίασε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram.

Κούκλα!

Άμα έχεις φυσική ομορφιά τι να τα κάνεις τα φίλτρα! Πιο ωραία να σου αλλάζει τα χαρακτηριστικά όσο περνούν τα χρόνια ο ίδιος ο χρόνος, παρά τα Botox οι επεμβάσεις και τα φίλτρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ζαλίστηκαν και τα καβούρια στην Καραϊβική. Αυτό είναι το πραγματικό της σώμα

Χριστίνα Κολέτσα: Ματιές στο παρελθόν. Πλάτσα πλούτσα σε παιδική πισίνα και ΟΛΑ ΕΞΩ. Φωτογραφία