in

Γιάννης Σπαλιάρας: Έκανε τον Ταρζάν για την παγκόσμια ημέρα των ζώων

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εδώ και ένα περίπου χρόνο από τότε που βρήκε έξω από το σπίτι του δύο μικρά γατάκια έκανε στροφή προς τη φιλοζωία.

Από τα δύο γατάκια που βρήκε το ένα μόνο κατάφερε να ζήσει το οποίο ο Γιάννης Σπαλιάρας τάιζε με μπιμπερό από μικρό. Η σχέση τους αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε και πλέον με τη γάτα του είναι αυτοκόλλητοι. Το όνομα της είναι χούμπι!

Διαφήμιση

Η Χούμπι εκτός από κολλητή του έγινε αφορμή ώστε να κάνει το νέο του επιχειρηματικό βήμα που έχει να κάνει με τα ζώα. Εισήγαγε και διαθέτει αυτόματους πωλητές με ζωοτροφές και λιχουδιές που λειτουργούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η επιχείρηση προχωράει και αναπτύσσεται και ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι σε διαρκή επικοινωνία ώστε να βρίσκει καινούργια σημεία πώλησης. Επίσης αναπτύσσεται και με το σύστημα του franchise.

Μπορεί δηλαδή κάποιος θέλει να το τοποθετήσει έναν 24ωρης λειτουργίας αυτόματο πωλητή με τροφές snacks και λιχουδιές για γάτες και σκύλους να έρθει σε επικοινωνία κατευθείαν με τον ίδιο τον Γιάννη Σπαλιάρα μέσω από το instagram και θα συζητήσουν για τα περαιτέρω

Ο Γιάννης Σπαλιάρας υπερασπίζεται και προασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων και σήμερα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων δημοσίευσε φωτογραφίες με τη γάτα του ενώ έκανε και ένα εξώφυλλο ντυμένος Ταρζάν

Φωτογραφιση αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα των ζώων
Πρωταγωνιστεί η Χουμπι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αυτός είναι ο Αλβανός που σκότωσαν με συμβόλαιο θανάτου χθες το βράδυ στην Αθήνα

Πέθανε η Αριάδνη Γερασιμίδου: Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Viral ΒΙΝΤΕΟ