in

Βίκυ Καγιά: Ελκυστική και με ξεκούμπωτο πουκάμισο σε νέα διαφημιστική καμπάνια – Δείτε βίντεο

Αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ αποπνέει η διάσημη παρουσιάστρια και μοντέλο

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας. Όμορφη, κορμάρα και επαγγελματίας, η 43χρονη fashion expert έχει κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό μας.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας οπτικοακουστικό υλικό τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική. Και χθες, Τρίτη 15/3, αναστάτωσε τους άνδρες followers, όταν ανάρτησε ένα backstage βίντεο, διάρκειας μόλις έξι δευτερολέπτων, από τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας υποδημάτων στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι μία θεά!

Κάθεται χαλαρή σε μία κίτρινη, ιδιαίτερου σχήματος, πολυθρόνα και παίρνει διάφορες εκφράσεις για χάρη του φωτογραφικού φακού. Ντυμένη με ένα λευκό, ανάλαφρο και μακρύ πουκάμισο, το οποίο δεν έχει κουμπώσει, επιδεικνύει το ντεκολτέ της και είναι άκρως θελκτική. Αντί σουτιέν, φορά ένα αξεσουάρ με στρας. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα πράσινα πέδιλα με το λεπτό τακούνι και τα κορδόνια που δένουν στους αστραγάλους. Επιπλέον λάμψη της χαρίζουν τα αστραφτερά σκουλαρίκια-κρίκοι στα αυτιά της και σεξαπίλ τα επιμελώς ατημέλητα ξανθά μαλλιά της.

Διαφήμιση

Η Βίκυ Καγιά είναι γυναικάρα, σέξι και σικάτη και το αποδεικνύει συνεχώς!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Μπεκατώρου: Το νέον πράσινο είναι ξανά στη μόδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το detox ρόφημά της με δυόσμο για καλή υγεία