in

Ιζαμπέλι Φοντάνα: Η Ολόγυμνη Βραζιλιάνα καλλονή. Ξεγυμνώνεται και δαμάζει τα θηρία

Isabeli Fontana

Η Βραζιλιάνα καλλονή Ιζαμπέλι Φοντάνα πέταξε τα ρούχα της και πόζαρε ολόγυμνη για τον φακό γνωστού ανδρικού περιοδικού.

Μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών αλλά αυτό δεν φαίνεται καθόλου σε όποιον κοιτάξει την Ισαμπέλα και το κορμί της. Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα πόζαρε για τις σελίδες του περιοδικού Lui και ξεπούλησε

Διαφήμιση

Έτσι αποφάσισε να πετάξει τα ρούχα της, φόρεσε τις μαύρες γόβες της και πόζαρε μπροστά στον Μαρκ Σεγκάλ κοιτώντας αισθησιακά την φωτογραφική του μηχανή. Στην φωτογράφιση πρωταγωνιστούσε και ένα άγριο ζώο το οποίο είχε τον ρόλο του κατοικίδιου της Ισαμπέλα.

Η Φοντάνα θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα και καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Έχει υπάρξει το βασικό πρόσωπο πολλών οίκων μόδας όπως Armani Jeans, Channel, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Enrique Martinez, Escada, H&M, Massimo Dutti και Mango M. Επίσης έχει φωτογραφηθεί για τα editorials μόδας των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών.

Πως όμως καταφέρνει να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της και είναι παράλληλα μητέρα δύο παιδιών; Η ίδια είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της ότι το κάνει με σκληρή γυμναστική και καθημερινά επισκέπτεται το γυμναστήριο όπου κάνει πιλάτες και αερόβιες ασκήσεις για το κάψιμο λίπους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κάρμεν Ηλέκτρα: Με τα τακούνια στο κοτέτσι. Tαΐζει τις κότες και αναστατώνει τον κόκορα

Ανέκδοτο: Η Ξανθιά και ο Δεινόσαυρος στο δρόμο …!Τρελό γέλιο