in

ΜΙΑ μόνο φωτογραφία 1000 λέξεις: Η Nikki Luscious έχει τα προσόντα που θα κολλήσεις

Το στήθος είναι στα πρώτα τρία πράγματα που κοιτάζει κάθε άντρας σε μια γυναίκα, αλλά είναι το μοναδικό από τα τρία που δεν καθορίζει τη συνέχεια.

Αν είναι ωραίο και πληθωρικό δεν θα παρακινήσει τον άντρα να κάνει κίνηση, εφόσον το υπόλοιπο δεν πείθει. Αν είναι μικρό, δεν θα εμποδίσει κανέναν να προχωρήσει, σε περίπτωση που το υπόλοιπο είναι αυτό που θέλει. Η Nikki Luscious έχει το στήθος που καταργεί αυτόν τον κανόνα.

Το στήθος που γίνεται παράγοντας βασικός για την εξέλιξη του φλερτ.

Διαφήμιση

Η Nikki Luscious γνωρίζει ότι εκεί βρίσκεται η δύναμη της και φροντίζει να το θέτει σε προτεραιότητα κάθε φορά. Θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει την βασίλισσα των boob selfies, αφού φοράει συνεχώς λιτά ρούχα ή μαγιό και κάθε selfie της έχει μπόλικη από το στήθος και ολίγη κι από το πρόσωπο.

Η Nikki Luscious είναι από τις γυναίκες που θα κοιτάξεις πρώτα απ΄όλα το στήθος και δεν θα χρειαστεί να επεκταθείς σε κάτι παραπάνω. Θα μείνεις εκεί και αυτό θα σε παρασύρει στον διάβα του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Τελευταία Selfie φωτογραφία: Ανέβηκαν σε αερόστατο και κάηκαν ζωντανοι. Δες το VIDEO

Σάρλοτ ΜακΚίνι

Βάλε και τα γυαλίά σου – Σάρλοτ ΜακΚίνι: Δεν αρκούν ποτέ δυο μάτια να τη βλέπεις με μαγιό