in ,

Λάουρα Καραΐσκου: Η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη και κόρη του θρύλου των γηπέδων το κορίτσι του celebrity room του Just the 2US

Η Λάουρα Καραΐσκου το κορίτσι του celebrity room του Just the 2US είναι η μικρή κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Εθνικού, Γιώργου Καραΐσκου, ο οποίος γεννήθηκε στην Βουδαπέστη και παντρεύτηκε την κόρη Ούγγρου Υπουργού.
Η Λάουρα Καραΐσκου, είναι σύζυγος του Γιάννη-Ιβάν….
Σαββίδη, ανιψιού του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.Η αντικαταστάτρια της Βίκυ Κάβουρα θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους στο celebrity room. Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη….
«Με διεκδικούσε για πέντε χρόνια.
Είμαστε φίλοι με τον Νίκο. Πήγαινα και στα προηγούμενα shows του για να βλέπω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες και μου πετούσε διάφορα. Και τον ρώτησα “Νίκο τα λες σοβαρά”; Και ήρθα από τη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχω στο J2US”, είπε για το παρασκήνιο της συνεργασίας της με τον Νίκο Κοκλώνη, η Λάουρα Καραΐσκου.
Μιλώντας για τον πατέρα της που ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα του Ηρακλή στο ποδόσφαιρο ανέφερε: Συγκινούμε κάθε φορά που μιλούν για τον μπαμπά μου. Έχω αδυναμία και στους δυο γονείς μου».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Πήγε στην κουζίνα και…. κάτι ξέχασε να φορέσει

Σμαράγδα Καρύδη: “Τα realities είναι αφόρητα”