in ,

Lottie Moss: Παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένη στην κοκαΐνη – Δείτε βίντεο

Τo μοντέλο του OnlyFans εισήχθη σε κέντρο απεξάρτησης των ΗΠΑ

Η Lottie Moss -αδελφή της παγκοσμίου φήμης Βρετανίδας μοντέλο Kate Moss– παραδέχτηκε ότι έχει εθιστεί «άσχημα» στην κοκαΐνη, αφού επισκέφτηκε κέντρο απεξάρτησης στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 16/2, η 24χρονη σταρ του OnlyFans δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο, διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων, στο οποίο συγχρονίζει τα χείλη της με τη φωνή κάποιου άλλου,  λέγοντας: «Είμαι πολύ εθισμένη στην κοκαΐνη». Στη λεζάντα σημειώνει: «Όταν οι άνθρωποι ρωτούν γιατί βρίσκομαι σε κέντρο απεξάρτησης. Η απάντηση είναι σκληρή, αλλά είναι η αληθινή». 

Διαφήμιση

https://www.tiktok.com/@lottiemossx/video/7065075170267909382

 

Σύμφωνα με σημερινό (17/2) δημοσίευμα της DailyMail.com, o πατέρας της Lottie, Peter Moss,  επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο συνεχίζει την προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και είναι καλά στην υγεία της.

Την Τετάρτη 9/2, η Lottie Moss ενημέρωσε τους θαυμαστές της, μέσω ενός βίντεο στο TikTok, ότι ακολουθεί θεραπεία απεξάρτησης σε κάποιο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει το όνομα του ιδρύματος.

https://www.tiktok.com/@lottiemossx/video/7059760141326945541?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7065634897322968582

Παρά την προσπάθειά της να αλλάξει τη ζωή της και να σταματήσει τις καταχρήσεις, παραμένει ενεργή στα social media, αναρτώντας, μάλιστα, στον λογαριασμό της στο OnlyFans γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο ακατάλληλα για ανήλικους, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της. Ένας θαυμαστής της σχολίασε: «Λες ότι κάνεις αποτοξίνωση, αλλά ασχολείσαι περισσότερο με τη δημιουργία βίντεο; Δεν καταλαβαίνω» με τη Lottie Moss να του απαντά: «Ο καθένας βελτιώνει την ζωή του με διαφορετικό τρόπο του. Μην χάνετε την αίσθηση του χιούμορ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Angelina Jolie: Το μυστικό για τέλεια λαμπερή επιδερμίδα

Jessie J: Η ρουτίνα γυμναστικής που σε παρακινεί να ξεκινήσεις