in

Μιχάλης Ζαμπίδης: Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο ληστών που επιχείρησαν να μπουκάρουν στο σπίτι του

Οι επίδοξοι διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν στην οικία του πυγμάχου στις 14 Νοεμβρίου 2021

Στις 14 Νοεμβρίου 2021, δύο ληστές προσπάθησαν να εισβάλλουν στην οικία του Μιχάλη Ζαμπίδη, στη Βούλα, αλλά εκείνος πρόλαβε ευτυχώς να τους σταματήσει.

Σήμερα, Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, συνελήφθη ο ένας εκ των δύο δραστών και ο σπουδαίος αθλητής του kick boxing μίλησε, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, στο «Πρωινό».

«Συνέλαβαν τον έναν. Πριν μερικές ημέρες, με κάλεσαν στο τμήμα Βουλιαγμένης, όπου έκανα την ταυτοποίηση, ήταν αυτός.

Διαφήμιση

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, εντοπίσαμε φωτογραφικά ποιος είναι ο ένας από τους δύο, γιατί είχαμε ένα κενό, δεν μπορούσαμε να εντοπίσουμε ποιος είναι. Η αστυνομία τους βρήκε, τους έχει στο στόχαστρο, είναι υπό στενή παρακολούθηση.

Ο ένας συνελήφθη, αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει να κρατείται. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει αυτή τη στιγμή.

Δεν έκανα μήνυση εις βάρος τους. Ρώτησα και δεν με συμβούλεψαν να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που δεν τους βρήκα μέσα στο σπίτι και δεν υπήρχε άλλο θέμα» τόνισε.

Εν συνεχεία, σημείωσε: «Το ευχάριστο είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία τους και δείχνουν μετανιωμένοι. Ο ένας έχει πλούσιο βιογραφικό, δηλαδή στα 18 του 17 συλλήψεις. Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα, είναι η δουλειά του. Έδειχνε μετανιωμένος, ζήταγε συγγνώμη. Μακάρι να αλλάξει πορεία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kesha: Αγνώριστη, με νέο bob κούρεμα

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με αμάξι»