in

Έρρικα Πρεζεράκου ακρωτηριασμός: Ξεκινά η δίκη για τον ακρωτηριασμό της

Έρρικα Πρεζεράκου: Ξεκινά η δίκη για τον ακρωτηριασμό της

Στις 4 Μαρτίου 2024, πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό της πρώην πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ, Ερρικας Πρεζεράκου, η οποία υπέστη ακρωτηριασμό του μικρού δακτύλου του δεξιού χεριού της, καθώς και άλλες μόνιμες βλάβες, μετά από πτώση από ταχύπλοο σκάφος στην Κύθνο, τον Αύγουστο του 2020.

Κατηγορούμενος για σωματική βλάβη από αμέλεια είναι ο χειριστής του σκάφους, Χάρης Τσόχας.

Η Ερρικα Πρεζεράκου υποστηρίζει ότι ο τραυματισμός της οφείλεται σε απρόσεκτο ελιγμό που πραγματοποίησε ο κ. Τσόχας, ενώ το σκάφος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Τσόχας έστριψε απότομα το σκάφος προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα η κυρία Πρεζεράκου να εκσφενδονιστεί από τη θέση της και να πέσει στη θάλασσα. Στη συνέχεια, βρέθηκε κάτω από τις προπέλες του σκάφους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Ο κ. Τσόχας αρνείται την ευθύνη για το ατύχημα και υποστηρίζει ότι η κυρία Πρεζεράκου έχασε την ισορροπία της και έπεσε μόνη της στη θάλασσα.

Η δίκη αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα και να αποδώσει ευθύνες.

Η Ερρικα Πρεζεράκου έχει κινήσει νομικές διαδικασίες κατά του κ. Τσόχα που είναι έμπειρος χειριστής σκαφών, με άδεια διακυβέρνησης άνω των 35 ετών. Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ήταν σε άριστη κατάσταση και διέθετε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
3 αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο γυναικείο σώμα

3 αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο γυναικείο σώμα

Τσάρλι Τσάπλιν: Όταν έκλεψεαν το πτώμα του και ζητούσαν λύτρα

Τσάρλι Τσάπλιν: Όταν έκλεψαν το πτώμα του και ζητούσαν λύτρα