in

Κλοέ Καρντάσιαν: Αν δεν είσαι μαύρος, δεν έχει κοκό μαζί της -Να τι πρέπει να κάνεις όμως

Σε μια παλιότερη εκπομπή της η Khloe Kardashian είχε δηλώσει ότι όλοι οι άντρες που έχουν περάσει από το κρεβάτι της έχουν κάτι κοινό: είναι μαύροι.

Υπήρχε μια εποχή που ο κόσμος ζούσε μέσα στον ρατσισμό και στοχοποιούσε τους μαύρους. Ευτυχώς αυτή η εποχή πέθανε και ελπίζουμε να μην ξαναϋπάρξει. Όχι μόνο για τους μαύρους, αλλά για κανέναν. Η Khloe Kardashian πάντως τηρεί αυστηρά κριτήρια όταν πρόκειται για τη σεξουαλική της ζωή. Όπως στις δουλειές σου ζητάνε κάποια qualifications, έτσι κι αυτή ζητάει από τον σύντροφο της ένα χαρακτηριστικό: να είναι μαύρος.

Σε μια από τις εκπομπές Cocktails With Khloe, η μικρότερη από τις τρεις Kardashian είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει πάει ποτέ με άντρα που να μην ήταν μαύρος. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι προφανής και αφορά την μυθολογία γύρω από αυτούς τους ανθρώπους. Και οι νέες φωτογραφίες της που δημοσιεύει το TMZ αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια βαθύτερη ψυχολογική εξήγηση γύρω από αυτό. Όχι μόνο για εκείνη αλλά για όλες τις αδερφές, αφού και η Kim έγινε γνωστή με το sex tape με τον Ray J, ενώ υπήρξε παντρεμένη με τον Kanye West, ενώ η Kylie Jenner είχε σχέση με τον Tyga.

Διαφήμιση

Στο πάρτι του πρώην κουνιάδου της του Scott Disick, η Khloe γνώρισε τον αθλητή του NFL, Odell Beckham Jr, ο οποίος ήταν 23 ετών (8 χρόνια μικρότερος δηλαδή) και βρέθηκαν στο pool party του Drake, όπου υπήρξαν τριβές, αγκαλιές και ιδιαίτερες στιγμές. Ηταν η μοναδική φορά που… τουλάχιστον τρίφτηκε με λευκό άνδρα

Αν λοιπόν σκεφτόσουν να της την πέσεις, τότε καλύτερα να βαφτείς όπως ο Βουτσάς.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σίντι Πράντο: Η γυναίκα που έσβησε την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στην Coachella

Σάντιο Μανέ: Χίλια Μπράβο – Βγάζει 22εκ το χρόνο και κυκλοφορεί με σπασμένο κινητό τηλέφωνο. Ο λόγος θα σε σοκάρει