in

Τζούλια Νόβα: Η φωτογραφία που θα σε κάνει να αναστενάξεις. Τότε που μόλις είχε χωρίσει

Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1991 και ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Εδώ πήγε σχολείο και μεγαλώνοντας ξεκίνησε καριέρα ως μοντέλο στο γνωστό πρακτορείο της Cristis

Διαφήμιση

Μία από τις δουλειές που έκανε ως μοντέλο ήτανε να παρουσιάζει ρούχα το 2014 στην πρωινή εκπομπή του Mega ενώ στη συνέχεια έγινε το κορίτσι του τροχού της τύχης από όπου κέρδισε την αναγνωρισιμότητα που έχει και σήμερα!

Επί χρόνια είχε σχέση και συγκατοικούσε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Το ζευγάρι έφτασε σε διάσταση και χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές τις πρώτες καραντίνας.

Η Τζούλια Νόβα στη συνέχεια γνώρισε τον Μιχάλη Βιτζηλαίο με τον οποίο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Πάρνηθα πριν από λίγο καιρό αφού έμεινε έγκυος και περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η Τζούλια Νόβα έλαμπε μέσα στο νυφικό της ενώ αναμένεται να κάνουν του χρόνου το καλοκαίρι τον θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση του παιδιού τους. Η γέννηση του οποίου αναμένεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου αφού ήδη η Τζούλια Νόβα έχει μπει στο μήνα της!

Εμείς θυμηθήκαμε μερικές από τις θετικές τις φωτογραφίες που έριχναν στην κυριολεξία το Instagram τότε που ήταν ελεύθερη.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ελένη Χατζίδου: Έγινε ξανθιά άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε ίδια η Ελένη Φουρέιρα. ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εύη Βατίδου: Το viral βίντεο με την έκρηξη για το κόψιμο της εκπομπής της που έκανε 3%