in

Τζούλια Λέσκοβα: Μοίρασε υπογλώσσια – Ανέβασε φωτογραφία με τη σκοτεινή πίσω όψη της

Σέξι και υπερβολικά λαμπερή, είπε να δοκιμάσει τις ικανότητές της και σε μία σκοτεινή φωτογράφηση, που αφήνει τους άντρες με το στόμα ανοιχτό. Η Τζούλια Λέσκοβα, ένα αγαπημένο πρόσωπο των media της πατρίδας της, της Λετονίας, δεν σταματά τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις.

Μόλις στα 16 της, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Guess για το 2011.

Διαφήμιση

Έκτοτε, έχει κάνει πολλά στο χώρο του modeling, αλλά τα highlights της ήταν πάντα οι φωτογραφίσεις για τα ανδρικά περιοδικά.

Πιστή σε αυτή της τη συνήθεια, η καλλονή πραγματοποίησε πρόσφατα μια ακόμα άκρως αποκαλυπτική, αλλά ιδιαιτέρως «σκοτεινή» φωτογράφηση.

Οι dark και ατμοσφαιρικές εικόνες δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Treats και θα στοιχειώνουν τις φαντασιώσεις σου για πολύ καιρό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Τζίτζι Χαντίντ σου δείχνει τις καμπύλες της! Το supermodel αναγκάστηκε να τα ΔΕΙΞΕΙ για να κλείσει στόματα – φωτογραφίες

Viral: Ποδηλάτης αλληθώρισε με γuμνό μοντέλο και γκρεμοτσακίστηκε στις γραμμές του τραμ