in

Άλιξ Λινξ: Σπούδασε, δούλεψε και τα παράτησε όλα για να γίνει πορνοστάρ. Φωτογραφία. Ένα διαφορετικό όνειρο ζωής

Μεγάλωσε σε μία μικρή πόλη και ανατράφηκε με την αρχή πως πρέπει να σπουδάσει και να φθάσει κάπου. Η 26χρονη Alix Lynx πράγματι ολοκλήρωσε τις σπουδές της και με το MΒΑ στο ψηφιακό μάρκετινγκ άρχισε να εργάζεται σε εταιρείες.

Όμως η 26χρονη αντιμετώπισε δυσκολίες αφού την έδιωξαν από αρκετές δουλειές. Τελικά αποφάσισε να γίνει webcam girl για να καλύψει τα έξοδα της. Πάντως δεν το σκέφτηκε και πολύ αφού ποτέ δεν της άρεσε το επάγγελμα της καθώς ισχυρίζεται πως από μικρή ήθελε να γίνει πορνοστάρ.

«Το πορνό είναι κάτι που ήθελα να κάνω από τότε που ήμουν έφηβη. Κάποιοι φίλοι μου το γνώριζαν. Όταν ήμουν στην εφηβεία είχα δει περιοδικά Playboy στο σπίτι ενός φίλου μου. “Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα” σκεφτόμουν. Ήθελα να γίνω και εγώ έτσι» δήλωσε η ίδια που πλέον εργάζεται ως πορνοστάρ.

Διαφήμιση

H Alix επί της ουσίας κατέρριψε τον μύθο που θέλει τους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται στη βιομηχανία του πορνό να έχουν προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, ισχυρίζεται ο πατέρας της. Ο ίδιος δήλωσε πως η κόρη του δεν ήταν επιπόλαιη με το σεξ αφού έκανε σεξ για πρώτη φορά όταν ήταν 16 ετών.

Η 26χρονη ενδιαφέρθηκε για πρώτη φορά στα σοβαρά να ασχοληθεί με το πορνό όταν παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ που αφορούσε την εν λόγω βιομηχανία: «Φυσικά όταν είσαι 16 ετών δεν λες στους ανθρώπους γύρω σου ότι θέλεις να κάνεις πορνό, οπότε σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να το πω». Όταν ο φίλος της τη ρώτησε αν της άρεσε μια νέα αφίσα του με πορνοστάρ, αμέσως στο μυαλό της σκέφτηκε ότι η βιομηχανία του πορνό είναι cool και αναρωτήθηκε πως θα ήταν να κάνει σεξ για ταινίες ενηλίκων.

Όταν εξέφρασε τις σκέψεις της στον φίλο της, της είπε ότι αν έκανε ποτέ πορνό θα τη χώριζε. Αφού τέλειωσε το σχολείο, άρχισε τις σπουδές της χωρίς να είναι σίγουρη για το τι πραγματικά ήθελε να κάνει στη ζωή της. Μέσα σε 3 χρόνια τέλειωσε τις σπουδές της, καθώς παρακολουθούσε μαθήματα κάθε καλοκαίρι, άνοιξη αλλά και την περίοδο των χειμερινών διακοπών. Όταν έγινε 21 η μητέρα της την ενθάρρυνε να πάρει Master και έτσι ξεκίνησε μαθήματα στο διαδίκτυο για ψηφιακό μάρκετινγκ.

Αφού βρήκε δουλειές και απολύθηκε ή έπαιρνε πολύ λίγα χρήματα λόγω της περιορισμένης πελατείας των επιχειρήσεων, επανήλθε στο μυαλό της η ιδέα για καριέρα στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό. Μετά από μια έρευνα ανακάλυψε πως στα site οι πελάτες αναζητούσαν περισσότερο μια γυναικεία παρέα παρά σεξ ή γυμνό και αμέσως έκανε λογαριασμό με τα στοιχεία της.

«Δεν ήξερα τι να περιμένω. Όταν είσαι νέα, τα μέλη σε αγαπούν επειδή είσαι το “φρέσκο” πρόσωπο. Έτσι άρχισαν να έρχονται στο προφίλ μου όταν έκανα τον λογαριασμό». Δεν είχε ιδέα τι να κάνει και έτσι περνούσε 4 ώρες κάνοντας τσατ και φλερτάροντας. Έδειχνε το στήθος της αλλά όπως είπε δεν έδειχνε το πρόσωπό της.

Μέσα σε 3 ώρες είχε βγάλει 400 δολάρια ενώ σε μια δουλειά γραφείου πλήρους απασχόλησης κέρδιζε 900 δολάρια την εβδομάδα. Δεν ήθελε όμως να έχει σπουδάσει για να γίνει webcam girl. Συνέχισε να εργάζεται σε δουλειά γραφείου μέχρι που δεν άντεξε άλλο και παραιτήθηκε. Αφού έκανε καριέρα πλήρους απασχόλησης ως webcam girl για ένα χρόνο και μετά από μια σειρά θανάτων στην οικογένειά της συνειδητοποίησε στα 25 της χρόνια πως θα έπρεπε να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει.

Βρέθηκε στην Καλιφόρνια για ραντεβού με ένα πρακτορείο αλλά κράτησε κρυφά τα σχέδιά της από την οικογένεια και τους φίλους της. Η οικογένειά της έμαθε για τη νέα της καριέρα τον περασμένο Αύγουστο από ένα viral βίντεό της με άλλες πορνοστάρ. Αν και δεν εγκρίνουν ό,τι κάνει, οι δικοί της άνθρωποι όπως αναφέρει είναι υποστηρικτικοί: «Απλά θέλω να αποδείξω πως μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Κοιτάζω ανθρώπους στον κύκλο μου που βαθιά μέσα τους έχουν ένα όνειρο αλλά δεν το εκπληρώνουν εξαιτίας του στιγματισμού».

Μάθε εδω Πόσα λεφτά βγάζουν οι πορνοσταρ;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ματιές στο παρελθόν: Η Ελένη Φουρέιρα με εσώρουχα στο κρεβάτι της μοιράζει υπογλώσσια! Αποκλειστική φωτογραφία

Δεν είναι εκατομμυριούχοι: Πόσα χρήματα κερδίζουν οι πορνοστάρ;