in

Demi Rose: Σε φεστιβάλ της Καλιφόρνια, λίκνισε το κορμί της και αναστάτωσε με τα οπίσθιά της

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο της διάσημης, Βρετανίδας Influencer στο Instagram

Για τις «καυτές» αναρτήσεις της φημίζεται η Demi Rose και την Κυριακή 1/5 εκτόξευσε, για ακόμη φορά, τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από το φεστιβάλ μουσικής και τεχνών Coachella, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στην Καλιφόρνια. Το φετινό ξεκίνησε στις 15 Απριλίου και τελείωσε στις 24 Απριλίου, με την Βρετανίδα Ιnfluencer να δηλώνει παρούσα και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Διαφήμιση

Όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους περισσότερους από 19.000.000 followers της, στο φεστιβάλ ανέδειξε τις δολοφονικές της καμπύλες, επιλέγοντας ένα μαύρο, στενό κορμάκι, το οποίο κοσμούσαν χρυσά και ασημένια στρας. Οι γλουτοί της ήταν ουσιαστικά σε κοινή θεά, με την ίδια να περπατά γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το τολμηρό look της αποθέωναν οι καουμπόικες μπότες.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, κρατούσε μία μικροσκοπική ρετρό τσάντα και φορούσε ένα μαύρο λεπτό καλσόν Chanel.

Η 27χρονη προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά, τονίζοντας έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό, με το smokey eye, σε γήινες αποχρώσεις, να καθιστά το βλέμμα της ακαταμάχητο.

Η Demi Rose διασκέδασε με την ψυχή της στο φεστιβάλ, λικνίζοντας το κορμί της και μοιράζοντας… εγκεφαλικά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Μουτσινάς για τους ιερείς που αντέδρασαν στην καμπάνια για το δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ+ στον γάμο: «Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας, γιατί…»

Εριέττα Κούρκουλου: Η έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων σε φάρμες της Ελλάδας και οι θλιβερές εικόνες