in

Τζούλια Φοξ: Αντιγράφει το ντύσιμο της Κιμ Καρντάσιαν

Η όμορφη ηθοποιός θέλει να κατακτήσει την καρδιά του Κάνιε Γουέστ

Η νέα κοπέλα του Κάνιε Γουέστ, Τζούλια Φοξ, αντιγράφει πιστά τις στιλιστικές επιλογές της Κιμ Καρντάσιαν, θέλοντας να της μοιάσει.

Η 41χρονη Αμερικανίδα star αποτελεί fashion icon και χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη ακολουθούν το λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να εμπνέονται και να δημιουργούν τα δικά τους εντυπωσιακά outfits. Bέβαια, ο κύριος λόγος που η ηθοποιός και σκηνοθέτης ντύνεται παρόμοια με την Κιμ Καρνάσιαν είναι ότι αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Κάνιε Γουέστ.

Το βράδυ της Δευτέρας 31/1, η Τζούλια Φοξ μοίρασε εγκεφαλικά στο Instagram με ένα στόρι της, στο οποίο φορά ένα σούπερ σέξι, μπλε σετ.

Διαφήμιση

Ένα παρόμοιο σύνολο φόρεσε στις 5 Ιανουαρίου 2021 η Κιμ Καρντάσιαν, στη διαφήμιση που έκανε για την εταιρεία αρωμάτων KKW Fragrance.

Τόσο το σύνολο της Κιμ Καρντάσιαν όσο και της 31χρονης ηθοποιού εφαρμόζουν πάνω στο σώμα τους, αναδεικνύοντας τις καμπύλες τους, το στήθος τους και την επίπεδη κοιλιά τους. Ωστόσο, τα δύο outfits δεν είναι εντελώς ίδια.

Στην επαγγελματική φωτογράφιση της εταιρείας αρωμάτων, η Κιμ Καρντάσιαν φορά μαύρο εσώρουχο και μαύρο, κολλητό top, το οποίο αγκαλιάζει το λαιμό της.

H Tζούλια Φοξ, στη φωτογραφία που ανέβασε στα InstaStories, εμφανίζεται με ένα πιο λαμπερό σετ από αυτό της Κιμ Καρντάσιαν, το οποίο είναι σε απόχρωση του μπλε. Το top φαίνεται σαν να είναι κατασκευασμένο από κερί, όπως και αυτό της πλούσιας Αμερικανίδας. Ωστόσο, δεν είναι ζιβάγκο, σε αντίθεση με αυτό της Κιμ.

Ακόμη, η επιτυχημένη ηθοποιός έχει συνδυάσει το top με μία ασορτί μακριά φούστα, επιδεικνύοντας τους γλουτούς της. Το look της ολοκληρώνει το κομψό και παράλληλα εντυπωσιακό τσαντάκι χειρός.

Η Τζούλια Φοξ ανέβασε την εν λόγω σέξι φωτογραφία της χωρίς να γνωστοποιεί πού βρίσκεται. Πιθανότατα, όμως, είναι σε κάποιο πάρτι.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζούλια Φοξ αντιγράφει κάποιο σύνολο της Κιμ Καρντάσιαν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail.com, τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, «κλέβοντας» τα εκκεντρικά looks της 41χρονης καλλονής. Το σίγουρο είναι ότι με αυτά τα ντυσίματα τρελαίνει τον Κάνιε Γουέστ, αφού του θυμίζει την Κιμ Καρντάσιαν, την οποία είχε ερωτευτεί παράφορα.

Τον Ιανουάριο 2021, σε μία συνέντευξή της, η Κιμ εξομολογήθηκε ότι ο Κάνιε Γουέστ της άνοιξε τις πόρτες στον κόσμο της μόδας. «Ευχαριστώ τον Κάνιε που με μύησε στην μόδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι ο Κάνιε Γουέστ επικεντρώνεται στην σύντροφό του, Τζούλια Φοξ, προσπαθώντας να απογειώσει το στιλ της. Μάλιστα, η ηθοποιός εθεάθη στο Μαϊάμι με μία τσάντα γεμάτη ρούχα από τον οίκο μόδας Balenciaga, για τον οποίο η Kιμ Καρντάσιαν μιλά εδώ και μήνες.

Πριν λίγες μέρες, η Τζούλια Φοξ παρακολούθησε με τον 44χρον ράπερ και σχεδιαστή μόδας μία παράσταση στο θέατρο Broadway και μαγνήτισε τόσο τα ανδρικά βλέμματα όσο και τα γυναικεία. Φορούσε ένα παντελόνι Miaou, αξίας 265 δολαρίων, το οποίο έδενε στη μέση της ως στρινγκ.

Αυτή η εμφάνισή της μοιάζει πολύ με εκείνη που είχε κάνει στο παρελθόν η Κιμ Καρντάσιαν, με τη διαφορά ότι η τελευταία φορούσε ένα μαύρο, μακρυμάνικο, εξώπλατο, vintage φόρεμα Gucci, αξίας 1.500 δολαρίων, με ένα κόκκινο στρινγκ να βγαίνει από το σκίσιμο του φορέματος.

 

Αναμφίβολα, η Κιμ Καρντάσιαν και η Τζούλια Φοξ διαφέρουν, αφού κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει τα δικά της χαρακτηριστικά.  Το καλύτερο που έχει να κάνει η γοητευτική ηθοποιός είναι να αγαπήσει τον εαυτό της και να σταματήσει να ζηλεύει την Καρντάσιαν, αντιγράφοντας το στιλ της. Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι copy paste.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Hunter McGrady: Η γρήγορη αλλά αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς της

DIY: Πως να φτιάξετε μια μάσκα προσώπου με άνθρακα, για κάθε τύπο δέρματος