in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όταν ήταν 17 και Raver. Η viral συνέντευξη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την τελευταία ημέρα έχει κάνει έξαλλους τους χρήστες του διαδικτύου και τρεντάρει αρνητικά στο twitter !

Συγκεκριμένα κάποιοι απομόνωσαν μία συγκεκριμένη πρόταση της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία ανέφερε: Τι ανάγκη έχουν 3 ομορφόπαιδα να ναρκώσουν μία κοπέλα για να τη βιάσουν, με τους χρήστες να θεωρούν ότι προσπαθεί να ξεπλύνει τους βιαστές της Θεσσαλονίκης!

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση αυτή απομονώθηκε ενώ όλο το νόημα της σκέψης της δεν ήταν για να δώσει άλλοθι σε αυτούς αλλά για να τους καταδικάσει!

Με αφορμή βέβαια αυτό το περιστατικό κάποιοι θυμήθηκαν παλαιότερη ανάρτηση του koolnews όπου είχαμε ξεθάψει μία συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν ήταν 17 ετών και άκουγε Rave

H συνέντευξη είχε κάνει «πάταγο» και έγινε αποδέκτης πολλών και ποικίλων σχολίων…

Η Σταματίνα τότε ήταν οπαδός της… rave μουσικής(!) και είχε μιλήσει γι’αυτό το είδος, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως στα πάρτι που βρισκόταν εκστασιαζόταν από τη μουσική, ενώ για να υποστηρίξει τα μουσικά της ακούσματα είχε και την εμφάνιση που επιβάλουν οι… νότες της «psychedelic», έντονο μακιγιάζ, σκουλαρίκι στη μύτη και μπορντό κραγιόν ολοκλήρωναν το τότε λουκ της παρουσιάστριας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Instagram: Οι butt selfies φωτογραφίες του Instagram θα σου θυμίσουν τα Καγκέλια. Ω πωπωπω –

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εντυπωσιακή με total λεοπάρ σύνολο