in

Ελεάνα Παγουρά: Η ΓYMNH φωτογράφιση κ η επική δήλωση. Είμαι όλη δική σας. Κλωνοποιήστε με επειγόντως

Η Ελεάνα Παγουρά ήταν σύντροφος και γυναίκα του Κώστα Μυλωνά και μαζί παρουσίασαν την εκπομπή τα παιδιά της νύχτας το 1995 μέσα από το κανάλι 5! Ήταν μία από τις πιο cult εκπομπές που έχουν υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Διαφήμιση

Οι τηλεθεατές έβγαιναν στον αέρα της εκπομπής αφού πρώτα καλούσαν σε τηλέφωνα με χρέωση τα γνωστά τότε 090 και μιλάγαν με τους παρουσιαστές. Ήταν μία εκπομπή λόγου χωρίς απαραίτητα καθημερινή θεματολογία.

Ο κάθε τηλεθεατής μπορούσε να αναφέρει ένα πρόβλημα που τον απασχολούσε και να ζητήσει τη γνώμη του Κώστα Μυλωνά κυρίως, ένα αισθηματικό θέμα είτε μία εμπειρία του είτε γενικά απλά να πάρει μέρος στη γενικότερη συζήτηση που γινόταν!

Η Ελεάνα Παγουρά κέρδισε από αυτή την εκπομπή την αναγνωρισιμότητά του πάντα έψαχνε!

Το 1983 στα 17 της χρόνια είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία και είχε κερδίσει τον τίτλο Μις Γιανγκ. Έκανε και ένα πέρασμα ως ηθοποιός όμως η αναγνώριση ήρθε μέσα από το κανάλι 5.

Τον Απρίλιο του 1997, μετά από λαϊκή απαίτηση, το Playboy έβαλε βαθιά το ΄χερι στην τσέπη και στο 16ο τεύχος της δεύτερης περιόδου της έκδοσης του, φιλοξένησε την γυμνή της φωτογράφηση που είχε κάνει ο Τάσος Φωτόπουλος και είχε επιμεληθεί η Μαίρη Ανδρέου.

Ο τίτλος ήταν «Είμαι όλη δική σας» και στο κείμενο που υπέγραψε ο Γιώργος Σατσίδης.
Από αυτή τη συνέντευξη είχε μείνει και το επικό επίσης για το αν το μέγεθος μετράει με την Ελέάνα Παγουρά να δηλώνει

Το θέμα δεν είναι τι μέγεθος έχεις, αλλά πως το χρησιμοποιείς
Δες τις φωτογραφίες εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
βερνικια νυχιων για ποδια

Βερνίκι νυχιών για τα πόδια: Αυτά τα 7 βερνίκια είναι μόδα τον χειμώνα του 2021 2022. Απογείωσε το στύλ σου

Η Ναταλία Γερμανού ΔΙΚΑΣΕ την Ιωάννα Τούνη: Επειδή έχει κάποιες χιλιάδες followers έχει…