in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το χούφτωμα του αιώνα. Η φωτογραφία που ξέφυγε στο Instagram και έγινε Viral

Όταν πρωτοξεκίνησε η αγαπημένη πλατφόρμα των celebrities το Instagram είχε κλείσει το λογαριασμό της Rihanna και σε αρκετές άλλες διάσημες εξαιτίας των προκλητικών φωτογραφιών που συνήθιζαν να δημοσιεύουν! Αυτά που συμβαίνουν στην άλλη άκρη του ατλαντικού έρχονται στην Ελλάδα με διαφορά κάποιων ετών!

Έτσι συνέβη και με την ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου και το διάσημο βίντεο. Η Πάρις Χίλτον σχεδόν το πούλησε το δικό της dvd κάπου στα μέσα του 2000 και ήταν ημέρα Τετάρτη ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε ταινία και κλονίστηκε η ελληνική κοινωνία συθέμελα.

Διαφήμιση

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι ένα βήμα ξανά πριν τις κλείσουν το λογαριασμό στο instagram και ο λόγος είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σε αυτό!

Η αγαπημένη καλλονή έχει χάσει τουλάχιστον τρεις λογαριασμούς έως τώρα και φυσικά πάει καρφί και για τον τέταρτο!

Ήδη το Instagram έχει κατεβάσει αρκετές από τις φωτογραφίες της και το έκανε και σήμερα. Έμεινε το Story το οποίο είναι το light της υπόθεσης.

Η φωτογραφία που δεν προλάβαμε ούτε εμείς να αποθηκεύσουμε και να την περάσουμε στην αιωνιότητα το χέρι με το τατουάζ το οποίο βλέπετε να ακουμπά στο εσωτερικό των ποδιών της Τζούλιας Αλεξανδράτου είχε ανέβει λίγο παραπάνω!

Μάλιστα δεν είχε ανέβει απλά παραπάνω, είχε εισχωρήσει μέσα από το εσώρουχο ενώ στο ίδιο σημείο από πάνω φαινόταν και το χέρι της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Όπως καταλάβατε το Instagram την κατέβασε. Μείνετε με το Story τώρα και τη φαντασία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Τα floral φορέματα θα κάνουν πιο αισιόδοξη την καθημερινότητά σου

Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα