in

Αλέξις Ρεν: Το supermodel έβαλε μαγιό, πήγε για μπάνιο και στην παραλία “έπεσε παντόφλα”


Με ύψος 1,75 και υπέροχες αναλογίες η 26χρονη supermodel Αλέξις Ρεν, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη άμα τη εμφανίσει, ούτε ντυμένη ως καλόγρια.
Πόσο μάλλον όταν φορέσει το μαγιό της και πάει για μπάνιο και ηλιοθεραπεία στη θάλασσα. Αντίθετα προκαλεί ταραχές μαγνητίζει τα βλέμματα και αυξάνει τη μουρμούρα.

Αυτό συνέβη και πρόσφατα όταν το διάσημο μοντέλο Αλέξις Ρεν εμφανίστηκε στην παραλία φορώντας το εντυπωσιακό της μαγιό. Οι αντιδράσεις των ανδρών έφεραν δράση από τις γυναίκες και συντρόφους τους και…” έπεσε παντόφλα”.

Τυχεροί της παραλίας ήταν οι αντροπαρέες και οι ασυνόδευτοι άνδρες, οι οποίοι και έμειναν άφωνοι μπροστά στην ομορφιά της Αλέξις Ρεν. Είχαν όλο το χρόνο να την κοιτάνε με έκπληξη και θαυμασμό.

Διαφήμιση

Τα βλέμματά τους ακολούθησαν κάθε της κίνηση καθώς περπάτησε στην άμμο και κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα όπου και αφού πρώτα δοκίμασε με το πόδι την θερμοκρασία, βούτηξε στα νερά.

Άτυχοι ήταν οι άνδρες οι οποίοι είται είναι πιο ντροπαλοί είτε συνοδεύονταν από συντρόφους και συζύγους.

Έριχναν κλεφτές ματιές προς την Αλέξις Ρεν, προσπαθώντας να μην παραδοθούν πλήρως στην εντυπωσιακή εμφάνισή της και φυσικά να μη δώσουν στόχο.

Κάποιοι σχολίασαν την εμφάνισή της με την παρέα τους, ενώ κάποιοι αντάλλαξαν απορημένα χαμόγελα, συνειδητοποιώντας ότι βρίσκονται μπροστά σε μια πραγματική ομορφιά την οποία δεν μπορούσαν να απολαύσουν ούτε με τα μάτια όπως θα ήθελαν αφού συνοδεύονταν και απλά αισθάνθηκαν περήφανοι που μοιράστηκαν την ίδια παραλία με μία τόσο διάσημη προσωπικότητα.

Τώρα η κρεβατομουρμούρα και η παντόφλα πρέπει να πήγε σύννεφο αλλά δεν βλέπεις κάθε φορά μπροστά σου την Αλέξις Ρεν με μαγιό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαγιό loading: Ντορέττα Παπαδημητρίου – Με απίστευτα ανοίγματα αποδεικνύει ότι η γυμναστική κάνει καλό σώμα

Σόδα: Η Μυστική συνταγή για μάσκα μαλλιών με μαγειρική σόδα που θα κάνει τα μαλλιά σου να λάμψουν