in

Τζούλια Αλεξανδράτου: ΣΤα @@ της ολα. Τα δείχνει στο onlyfans και σοκάρει στο instagram για το έμβρυο

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει η αλήθεια είναι, το πώς διαχειρίζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε ελάχιστους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι στο οποίο σκέφτεται να της δώσει το όνομα Τζούλια!

Όπως έχει δηλώσει από τις πρώτες μέρες που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη μέσω Instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου, οι followers μπορούν να πληρώνουν και να βλέπουν τα πάντα μέσα από το onlyfans με μηνιαία συνδρομή περίπου στα 20 δολάρια!

Διαφήμιση

Το πρώτο διάστημα, το γνωστό μοντέλο και ποpvοστάρ, μέσα από η συγκεκριμένη πλατφόρμα εμφανιζόταν δείχνοντας στους συνδρομητές περιεχόμενο άκρως αποκαλυπτικό.

Το τελευταίο διάστημα και καθώς η εγκυμοσύνη προχώρά το υλικό που δείχνει η Τζούλια Αλεξανδράτου παραμένει τολμηρό αλλά όχι τόσο αποκαλυπτικό!

Όμως σε κάθε περίπτωση βρέχει τον τρόπο να σοκάρει και να πpoκαλέσει!

Σήμερα το πρωί το έκανε, δημοσιεύοντας τον τελευταίο υπέρηχο από το έμβρυο το οποίο σχολίασε με μία λεζάντα εντελώς κοντά στην προσωπικότητά της Τζούλια Αλεξανδράτου και αυτό που πρεσβεύει ίδια

Δες την ανάρτηση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποιος Μάριο Χεζόνια; Τα “όpγια” του παίκτη που θα κάνει τους φιλάθλους όπως η Ιωάννα Μαλέσκου να τον ξεχάσουν

Αναστασία Βοσκανίδου: Χορεύει ΠΑΝΩ ΤΟΥ μακαρένα και διαλύει το Instagram. Έκανε καρδούλα και ο Παναγιώτης Βασιλάκος του ριάλιτι