in

Έξω φρενών η Ζέτα Δούκα με τις πεταμένες μάσκες για τον κορονοϊό, σε πάρκο της Γλυφάδας

«Ελπίζω να σταματήσει το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο τον άλλο μήνα, που θα φύγουν οι μάσκες» σημειώνει στο λογαριασμό της στο Instagram η αγαπημένη ηθοποιός

Μέσω ενός Instagram Story, η Ζέτα Δούκα εξέφρασε τον εκνευρισμό και τη θλίψη της για όλους δεν σέβονται το περιβάλλον και πετούν τις μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό όπου βρουν.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 28/4, η δημοφιλής ηθοποιός βγήκε να απολαύσει τη βόλτα της στο πάρκο της Γλυφάδας. Εκεί, όμως, αντίκρισε σε διάφορα σημεία στο έδαφος πολλές μάσκες, πράγμα που την θύμωσε.

Αποφάσισε, λοιπόν, να φωτογραφίσει αυτές τις άσχημες εικόνες -οι οποίες μαρτυρούν πως πολλοί από εμάς, δυστυχώς, δεν σκέφτονται το περιβάλλον και πετούν με ευκολία τη μάσκα τους στο δάσος, όταν δεν τη χρειάζονται πλέον για να μπουν σε κάποιο κατάστημα- και να γράψει προς τους περισσότερους από 248.900 ακολούθους της:

Διαφήμιση

«Καλημέρα;… Κοιτώντας χαμηλά. Τουλάχιστον, ελπίζω να σταματήσει το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο τον άλλο μήνα, που θα φύγουν οι μάσκες, μαζί με τον κορονοϊό. Αρκεί βεβαίως να μην πεταχτούν κάτω! Όλοι εσείς που πετάτε τις μάσκες σας κάτω αντί για τον κάδο, που είναι στο ένα μέτρο κυριολεκτικά, θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε πώς σκέφτεστε. Αν σκέφτεστε, βεβαίως, γιατί πολύ αμφιβάλλω».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η άσχημη συμπεριφορά σε επαγγελματική συνεργασία – «Όσο με ζορίζω, παθαίνω ψυχοσωματικά»

Μαρία Κορινθίου: Χωρίς σουτιέν και με ντεκόρ κόκκινα τριαντάφυλλα, διαφημίζει προϊόντα περιποίησης της εταιρείας της και διεγείρει τη φαντασία