in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Επανήλθε με διευκρίνιση για τα 30.000 ευρώ που πήρε για ένα βράδυ, 10 λεπτά δηλαδή

Πρόσφατα στο Koolnews σας ενημέρωσαμε για την αποκάλυψη που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου μέσα από ένα Story στο instagram αναφορικά με το πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει κερδίσει.

Η ερώτηση που της έκανε ένας followers στο q&a ήταν πόσα θέλει για ένα βράδυ, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να βρίσκει την ευκαιρία να αναφέρει πόσα είναι τα περισσότερα που έχει πάρει.

Διαφήμιση

Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ, 10 λεπτά δηλαδή σχολίασε η Τζούλια Αλεξανδράτου και το άρθρο που πήραν όλα τα sites από το koolnews έγινε viral!

Αυτό το ποστάρισμά είχε γίνει αρκετά χρόνια πίσω αφού πλέον ο συγκεκριμένος λογαριασμός της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν υπάρχει!

Υπάρχει όμως ο νέος λογαριασμός και η Τζούλια Αλεξανδράτου αφού διάβασε το άρθρο μας το έκανε Story και δίδαξε ειδική θεωρία της σχετικότητας και μάλιστα πολύ σωστά.

Σύμφωνα με τη θεωρία της ειδικής σχετικότητας η ακριβής χρονική διάρκεια μεταξύ δύο καθορισμένων γεγονότων θα εξαρτάται από το πώς συμπεριφέρεται ο παρατηρητής!

Ακριβώς αυτό! Η Τζούλια Αλεξανδράτου το είδε ως 10 λεπτά εργασία η αγγαρεία και αυτός που πλήρωσε για όλο το βράδυ το είδε μία αιωνιότητα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: Έτσι έφυγε η Ferrari 488 Pista. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ οδηγός στούκαρε πρώτη μέρα. 720 άλογα είναι αυτά

Μαρία Σολωμού: Κάπου λίγο ώπα! Η ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα πόδια ανοιχτά που έριξε το Instagram